ارومیه - نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس گفت: باید اقتصاد گردشگری با کمک وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فعال شود تا تمامی حلقه‌های مفقوده کسب و کار و اشتغال راه‌اندازی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عادل نجف‌زاده عصر سه شنبه در آئین افتتاحیه پنجمین جشنواره ملی شمس و مولانا در خوی که با حضور مهندس ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شد اظهار کرد: امروز حفاظت از میراث فرهنگی کشورمان در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کار سهمگینی است.

وی تصریح کرد: کشورمان ایران دارای تاریخ غنی است و حفاظت از اسلام و مدنیت و نیز ذخیره‌گاه تشیع کار سنگینی است که کار وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را بیشتر می‌کند.

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر خواهان انجام کاری برای اقتصاد کشورمان باشیم بی‌تردید باید اقتصاد گردشگری را فعال کرد تا تمامی حلقه‌های مفقود کسب و کار و اشتغال راه‌اندازی شود.

وی بیان کرد: مردم شهرستان خوی، اقتصاد کشاورزی، اقتصاد معدن و اقتصاد مرز را می‌دانند و بنابراین با توجه به اینکه خوی یک شهر مرزی است و بارگاه شمس در این شهر قرار دارد می‌تواند نقطه هم پیوندی ایران با اقتصاد جهانی باشد.

نجف‌زاده در ادامه تصریح کرد: از تاریخ سه تا هفتم بهمن ماه با حضور در شهر آنکارای ترکیه سعی می‌شود که از مجرای شمس تبریزی بتوان با همسایگان ایران ارتباط فرهنگی ایجاد کرد.

وی افزود: سالانه دو میلیون گردشگر از مرز خوی تردد می‌کنند بنابراین لزوم توجه به زیرساخت‌های گردشگری و هتل و اماکن اقامتی در این شهر احساس می‌شود.

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی در ادامه نیز گفت: به زودی فاخرترین و بزرگترین پروژه پایانه‌ای کشور در شهرستان خوی با حضور رئیس‌جمهوری افتتاح می‌شود.

با حضور وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری عصر سه شنبه پنجمین جشنواره ملی موسیقی شمس و مولانا در خوی آغاز به کار کرد.

این جشنواره به مدت ۳ روز از ۲۰ تا ۲۲ دی ماه با حضور چهره‌های برجسته فرهنگی و هنری در حوزه موسیقی اصیل ایرانی و مقامات ارشد فرهنگی کشور در سالن همایش‌های مجموعه فرهنگی و خیریه عترت بوتراب خوی در حال برگزاری است.

پس از انتشار فراخوان تعداد ۲۸۱ اثر از هنرمندان موسیقی سراسر کشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که پس از بررسی و داوری تعداد ۸ اثر از استان‌های تهران، کردستان، خراسان رضوی، فارس، گلستان، آذربایجان شرقی و غربی منتخب و به مرحله اجرا و ارائه در جشنواره راه یافتند.

جشنواره ملی شمس و مولانا دومین رویداد بزرگ فرهنگی در حوزه شمس و مولانا پژوهی بعد از همایش علمی و بین المللی شمس و مولانا است که با حضور هنرمندان عرصه موسیقی اصیل ایرانی و بزرگان این عرصه در شهرستان خوی برگزار می‌شود.