به گزارش خبرنگار مهر، مراسم «آرمان روح الله» ویژه تجلیل از هنرمندان و فعالان جبهه انقلاب امشب ۲۰ دی ماه در سینما فلسطین و در سیزدهمین دوره از جشنواره عمار برگزار شد.
این مراسم با حضور جمعی از اهالی فرهنگ و هنر از جمله حسن روح الامین، علی محمد مودب، هادی آزرم و جمعی از هنرمندان جوان و خانوادههای شهدای وقایع اخیر همراه بود.
سهیل اسعد دبیر جشنواره سیزدهم عمار در سخنانی درباره این جشنواره بیان کرد: جوانان ما افرادی مسئول هستند درحالیکه این حس مسئولیت متاسفانه در میان دیگر ملتها کمرنگ شده است.
وی در ادامه عنوان کرد: افتخار میکنم که وطن خود آرژانتین را ترک کردهام و جزوی از جمهوری اسلامی شدهام.
دبیر جشنواره عمار در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جشنواره عمار بیان کرد: با نگاهی به مفاهیم این جشنواره میفهمید برخی مفاهیم کاملاً در دنیا منقلب شده است اما انقلاب اسلامی ایران توانسته مفاهیم حق را نگه دارد و حفظ کند.
وی همچنین با مقایسه پولی که یک نویسنده و پژوهشگر در مقابل یک بازیکن فوتبال در آرژانتین میگیرد گفت: فردی به خاطر اینکه خوب با توپ فوتبال بازی میکند ماهی دویست میلیون دلار دارد و این خیلی خطرناک است. در چنین جایگاهی اهل فکر به عنوان افراد احمق جامعه محسوب میشوند و اهل بازی و فوتبال و موسیقی به قهرمانان تبدیل میشوند و غرب چنین کاری میکند.
اسعد در پایان با اشاره به این جابجایی قهرمان توسط غرب تصریح کرد: غرب کاری میکند که قهرمان واقعی فراموش و افراد خیالی به قهرمان تبدیل شوند. اما عمار این کار را میکند که یک فرد عادی به قهرمان ملت تبدیل شود و این بسیار ارزشمند است.
در این مراسم دستکش ننه عصمت نیز به محمد جواد طاهری از فعالان طنز جبهه انقلاب اهدا شد.
برگزیدگان بخشهای مختلف در این مراسم به شرح زیر معرفی شدند.
برگزیدگان بخش «شعر»
هیئت داوران در بخش شعر، ضمن تقدیر از مثنوی «خط امام» سروده حسین خزائی، مربعترکیب «نگاه آرتین» سروده مجید تال و غزل «گرد و غبار» سروده ایمان طرفه، لوحافتخار این بخش را به علت تلقی درست از فتنه، سلامت زبان و قوت ادبی و استفاده مناسب از عناصر ادبی به «هیاهو» از سید محمدجواد شرافت از قم اهدا کرد.
فانوس این بخش به علت واکنش سریع و بههنگام به اتفاقات روز و خلق آثار قوی متعدد در ایام فتنه به مهدی جهاندار از اصفهان اهدا شد.
برگزیدگان بخش «موسیقی»
هیئت داوران در بخش «موسیقی» ضمن تقدیر از اثر «اغتشاش» به خوانندگی زینالعابدین حجتی (شبزده) و اثر «ایران قوی» کاری از گروه سرود آفاق تهران، لوح افتخار این بخش را به دلیل «پرداختن به موضوع شهادت و اتفاقات روز از زبان دانش آموزان و تصویرسازی مدرسه، داشتن ملودی شیرین و تنظیم خوب و اجرای کوک، همچنین واکنش سریع به اتفاقات روز» به اثر «آرمان عزیز» به تهیه کنندگی مرکز آفرینشهای هنری بسیج استان قم اهدا کرد.
فانوس این بخش به دلیل تعدد آثار تولیدی در ایام فتنه، تولید آثار خوب و با کیفیت و به روز، همچنین واکنش به موقع و آتش به اختیار و تلاش در استفاده بهینه از هنر برای روشنگری به مجتبی الله وردی با اسم هنری «مجال» اهدا شد.
برگزیدگان بخش «کارتون»
هیئت داوران در بخش «کارتون» ضمن تقدیر از میلاد پسندیده لوح افتخار رتبه سوم این بخش را به کارتون «اشک تمساح» اثر فاطمه طیوب اهدا کرد.
لوح افتخار دوم این بخش به کارتون «دون کیشوت» اثر محمدحسین ساسانی اهدا شد.
فانوس این بخش به دلیل «اجرای قوی، نقطهزنی و روایت صحیح اجتماع مخالفان جمهوری اسلامی ایران» به کارتون «برلین» اثر پیمان علیشاهی رسید.
برگزیدگان بخش «تصویرسازی»
هیئت داوران در بخش تصویرسازی ضمن تقدیر از لیلا تیمورینژاد، لوح افتخار رتبه سوم این بخش را به تصویرسازی «شکوه زن ایرانی» به دلیل «انتشار به موقع در اولین لحظات شروع فتنه» به سمیه کشاورز اهدا کرد.
لوح افتخار دوم این بخش به تصویرسازی «ایران» اثر بهنام شیرمحمدی اهدا شد.
فانوس این بخش هم به دلیل «اجرای قوی و به تصویر کشیدن خلاقانه دختر قهرمان ایرانی» به تصویرسازی «دختر ایران» اثر مهناز صابرپور اهدا شد.
برگزیدگان بخش «پوستر»
هیئت داوران در بخش پوستر ضمن تقدیر از ایمان ماندگاری، لوح افتخار رتبه سوم این بخش را به پوستر «لوگوی اصلی رادیو فردا» اثر مهدی شاهوردی اهدا کرد.
لوح افتخار دوم این بخش به پوستر «دو روی یک سکه» اثر سید امیرحسین هاشمی رسید و فانوس این بخش به دلیل «نقطه زنی، و افشای پشتپرده هشتگها در شبکههای اجتماعی» به پوستر «شریک خون» اثر امین تقی زاده اهدا شد.