به گزارش خبرگزاری مهر، مریم رزجی ضمن اشاره به سبک زندگی حضرت زهرا (س) گفت: زندگانی کوتاه اما پر مغز دختر پیامبر اسلام دارای شاخصههای فراوانی است که برخی از شاخصهها از مقام عصمت این بانوی بزرگ سرچشمه میگیرد که ما نمیتوانیم از آن الگوگیری کنیم ولی برخی دیگر برای جامعه ما خصوصاً بانوان درسهای زیادی دارد و در راستای رسیدن به سعادت دنیوی و اخروی بسیار راه گشاست.
وی به بحث تربیت فرزند اشاره کرد و افزود: فرزندآوری و تربیت فرزند از جمله چالشهای زندگی امروز ماست زیرا آینده جامعه ما را رقم خواهد زد. تربیت فرزند در زندگی حضرت صدیقه طاهره (س) بر مبنای آموزههای قرآنی صورت میپذیرفت.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه ناحیه همدان خاطر نشان کرد: ابعاد فردی و اجتماعی زندگی حضرت دارای ویژگیهای بارزی است به طوری که ایشان در بعد فردی همسری فداکار و مادری مهربان بودند و در عین حال هر زمان که نیاز به حضور در اجتماع در راستای تبیین مسائل و وقایع بود، با حفظ حریمها وارد میشدند و روشنگری میکردند که حضور این بانوی بزرگ جلوی درب خانه مهاجرین و انصار جهت یادآوری بیعت با امیرمومنان علی (ع) در غدیر خم تنها نمونهای از آن است.
رزجی گفت: زندگی ساده و دور از تجملات حضرت برای زوجهای جوان ما الگویی شایسته است. اگر سطح توقعات طرفین در زندگی مشترک پایین باشد و در مقابل اهداف معنوی در زندگی گسترش یابد، رضایت از زندگی نیز به تبع آن زیاد میشود و آمار طلاق کاهش مییابد.
وی با اشاره به نقشه شوم دشمنان جهت بی بندوباری و گسترش فحشا در جامعه گفت: اصلی ترین رکن قوام جامعه حفظ بنیان خانواده است که معاندین نظام مقدس جمهوری اسلامی با هدف قرار دادن این رکن از طریق مسموم کردن فضای مجازی سعی در به انحراف کشیدن جوانان و نوجوانان ما دارند.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه ناحیه همدان در ادامه صحبتهای خود به برنامههای هفته زن اشاره کرد و گفت: تبیین عفاف و حجاب، تاکید بر جایگاه و نقش زنان در نظام جمهوری اسلامی، تجلیل از مادران نمونه، بهره گیری از توان و ظرفیت فرهنگیان فرهیخته، ترویج ازدواج آسان، کارگاه سبک زندگی اسلامی و کارگاه فرزند آوری از جمله برنامههای هفته زن است که با هدف گسترش فرهنگ و سیره فاطمی در جامعه اسلامی، معرفی الگوهای اسلامی و انقلابی برای زنان مسلمان و انعکاس دستاوردهای زنان پس از انقلاب اسلامی صورت میگیرد.
رزجی ضمن اشاره به دیگر فعالیتها و برنامهها در هفته زن گفت: بر گزاری جشن میلاد کوثر در ۲۰۰ پایگاه مقاومت خواهران، برپایی ۵۰۰ جشن میلاد فاطمی در مساجد، حسینیه و بقاع متبرکه بسیج محلات، کارگاه و مشاوره قبل از ازدواج، برپایی نمایشگاه، تجلیل از مادران و همسران شهدا، دیدار از خانواده شهدا، کارگاه فرزندآوری طرح ایران جوان بمان، تجلیل از زنان موفق وسرپرست خانوار، افتتاح کارگاه مشاغل خانگی از مهمترین این برنامهها است که به همت بسیجیان حوزهها و پایگاههای مقاومت انجام میشود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: جشن میلاد کوثر با حضور ۶۰ زوج جوان به همراه برگزاری مراسم عقد آنان با حضور آیت الله شعبانی در روز پنجشنبه مورخ ۲۲ دیماه در سالن ابن سینا ارشاد اسلامی برگزار میشود، این مراسم با برپای نمایشگاه، تجلیل از زوجهای جوان، کارگاه مشاوره همراه خواهد بود.