به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا خسروپناه ظهر امروز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن کنفرانس دانشگاه علوم پزشکی دزفول برگزار شد، اظهار کرد: در زمینه محرومیت زدایی ۲۶ پروژه بهداشتی مصوب وزارت بهداشت با اعتبار ۵۵ میلیارد تومان در دستور کار است که ۲۰ میلیارد تومان از این میزان تخصیص یافته و عملیات اجرایی ۹ پروژه آغاز شده است.
وی افزود: در سال آینده شاهد بهره برداری ۲۶ پروژه محرومیت زدایی در حوزه بهداشت در شهرستان دزفول خواهیم بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه پروژه احداث بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی یازهرا با ۲۰۰ نیرو در حال پیشرفت است، گفت: این پروژه صرفاً یک طرح بهداشتی و درمانی نیست بلکه به دلیل ایجاد اشتغال برای ۱۰۰۰ نفر یک پروژه بزرگ اشتغالزایی برای شهرستان محسوب میشود.
خسروپناه در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان تأمین اجتماعی، عنوان کرد: با همت مدیریت جدید، بخشهای مختلف بیمارستان تأمین اجتماعی فعال شدهاند و تا پایان سال ۱۰۰ درصد بخشهای این بیمارستان فعال خواهند شد.
وی در خصوص حقوقهای معوقه پرسنل بیمارستان آیت الله نبوی و مشکلات این بیمارستان گفت: این بیمارستان به صورت خودگردان مدیریت میشود و فاقد سوبسید دولتی است که از سویی پرداخت نشدن تعهدات و مطالبات بیمهها موجب بروز مشکلات متعدد برای این بیمارستان شده است.
خسروپناه ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی نیز ۱۱۰ میلیارد تومان از بیمهها طلب دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به خدمات دولت در دزفول، گفت: دولت ماهیانه ۷۰ میلیارد تومان در حوزه بهداشت و درمان به این شهرستان خدمات ارائه میدهد.
خسروپناه ادامه داد: ما مسئولان در تبیین این خدمات دولت کوتاهی کردهایم، بنابراین ضرورت دارد در زمینه تبیین خدمات نظام جمهوری اسلامی بیش از پیش تلاش کنیم تا مردم به خوبی از این خدمات ارزشمند آگاه شوند.
وی با اشاره به مشکلات اقتصادی مردم گفت: نگاه مدیریتی ما به این سمت است که بتوانیم در این شرایط حساس که مردم در فشار اقتصادی قرار دارند، خدمات دولتی به مردم ارائه دهیم؛ بنابراین اولویت ما گسترش خدمات دولتی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول ادامه داد: امسال ۱۲ متخصص تمام وقت و ۵ فوق تخصص تمام وقت به دانشگاه اختصاص داده شده است. همچنین تا پیش از این تعداد فوق تخصصهای دزفول در مجموع ۱۱ نفر بوده است و برای اولین بار در ۱۲ سال اخیر در یکسال ۵ فوق تخصص به صورت یکجا اختصاص یافته است.
خسروپناه با اشاره به حضور فوق تخصص گوارش ظرف ۳ هفته آینده در دزفول، افزود: برای اولین بار فوق تخصص کلیه و فوق تخصص جراحی کودکان وارد دزفول شده است.
وی از افتتاح مجتمع سوختگی بیمارستان بزرگ دزفول در اوایل سال آینده برای اولین بار در شمال خوزستان خبر داد و اضافه کرد: تمام این خدمات دولتی هستند و از این پس مردم با تعرفه دولتی خدمات فوق تخصصی دریافت خواهند کرد.
خسروپناه با بیان اینکه در کلینیک ویژه دزفول فوق تخصصهای مختلفی مشغول به کار هستند که اکثر آنها در سال جاری وارد دزفول شدهاند، گفت: بخش اورژانس دزفول به طور دائم در حال خدمات رسانی است هرچند در این بخش دارای مشکلاتی هستیم.
وی ادامه داد: با پیگیری نماینده دزفول در آینده نزدیک ۱۰ دستگاه آمبولانس جدید از طریق املاک تملیکی و وزارت بهداشت وارد دزفول میشود و پیش بینی خواهد شد در سال آینده این مشکل مرتفع شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول عنوان کرد: ما در ماههای گذشته با یک جنگ رسانهای ترکیبی در دنیا مواجه شدهایم. حملههای متعددی که افکار جوانان ما را مورد هجمه قرار داده و دانشگاه علوم پزشکی از این حملهها مستثنا نبوده است.
خسروپناه افزود: در این فاصله با همکاری معاونت فرهنگی و معاونت آموزشی دانشگاه در بحث اقناع سازی ورود کردیم به طوری که هر دانشجو با هر تفکری مطالب خود را آزادانه در کمیتههای خاص فرهنگی دانشگاه ارائه و مطرح میکرد و نگاه ما در این زمینه اقناع سازی بود.
وی بیان کرد: هیچ دانشجو و استادی در دانشگاه علوم پزشکی دزفول در این ایام به کمیته انضباطی فراخوانده نشدند، هیچگونه تجمعی رخ نداد و حتی یک کلاس درس دانشگاه در این ایام تعطیل نشد چرا که نگاه ما به این امر یک نگاه اقناع سازی بود. در این زمینه دانشجویان ساعات زیادی با معاونت فرهنگی به گفتوگو مینشستند و به طرح موضوع و تبادل نظر میپرداختند، بنابراین تلاش هیئت علمی دانشگاه در این زمینه جای قدردانی دارد.
خسروپناه در ادامه با قدردانی از رسانههای شهرستان در راستای کمک به توسعه دانشگاه علوم پزشکی دزفول در دوران کرونا و پس از آن، گفت: دانشگاه علوم پزشکی دزفول بعد از دوره کرونا که همه کشور درگیر درمان و پیشگیری این بیماری مهلک بودند به دنبال توسعه تمام حوزهها اعم از درمانی، آموزشی، بهداشتی و فرهنگی بود که این امر مهم محقق شده و توسعه دانشگاه همچنان ادامه دارد و امید است این بخش توسعه با سرعت بیشتری ادامه یابد.
وی تاکید کرد: در حال حاضر تمام معاونتهای دانشگاه دارای شاخصهای مطلوب وزارتخانه هستند که این امر مرهون حمایتهای ویژه وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه، نهاد ریاست جمهوری و تلاش پرسنل دانشگاه علوم پزشکی و حمایت مسئولان شهرستان بود.