دبیر ستاد توسعه سلول بنیادی معاونت علمی گفت: تعداد محققان فعال در زمینه زخم کم است و باید شبکه سازی صورت گیرد تا این‌تعداد افزایش و محصولات این حوزه نیز توسعه یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران، امیرعلی حمیدیه در نهمین کنگره زخم و ترمیم بافت به اهمیت شبکه سازی در حوزه زخم پرداخت.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی با طرح این سوال که برای پیشگیری از زخم چه باید کرد، گفت: ما به یک پویش ۳۶۵ روزه نیاز داریم لذا از مسئولان برگزاری این کنگره بین پزشکان، محققان، شرکت‌ها، دانشجویان، بیمه‌ها و مدیریت درمانی در سطح کل کشور شبکه سازی کند.

وی ادامه داد: با آمار بالای ابتلاء به زخم بازار خوب و بزرگی و محصولات غیر ایرانی در این بازار وجود دارد که اگر بخواهیم کل این محصولات را ایران‌ساخت کنیم، نیاز به شبکه‌سازی داریم.

حمیدیه تاکید کرد: همانطور که صحبت از جوان سازی پوست می‌شود باید تیم‌های فعال در حوزه زخم نیز جوان سازی شوند. متأسفانه تعداد محققان جوانی که به حوزه زخم اضافه می‌شوند بسیار کم است که با شبکه سازی می‌توان این موضوع را حل کرد.

دبیر ستاد سلول‌های بنیادی ریاست جمهوری با بیان اینکه حفاظت از پوست چیزی نیست که در ۵۰ سالگی آموزش داده شود گفت: اگر می‌خواهیم محققانی داشته باشیم که در سطح بین الملل و در حوزه زخم حرفی برای گفتن داشته باشند باید سراغ جوان سازی تیم‌ها برویم و آموزش را دست کم از دوران متوسطه دوم آغاز کنیم.