به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد حسینی در مراسم نقش بانوان در معرفی و نگاه داشت میراث ایرانی اسلامی و تجلیل از بانوان واقف و فعال در عرصه نسخ خطی در مؤسسه موزه و کتابخانه ملی ملک، با تبریک میلاد فرخنده بانوی دوعالم حضرت زهرا سلام الله علیها اظهار داشت: همه ویژگیهای خوب و برجسته انسانی در وجود پاک حضرت فاطمه سلام الله متجلی بود و این بانوی بزرگ اسلام اهل ایمان، هجرت، جهاد، ایثار و انفاق، زهد و ساده زیستی، پارسایی، شجاعت و شهامت، صبر و استقامت، فصاحت و بلاغت و ولایتمداری بودند، این مکارم اخلاقی و ابعاد اجتماعی و سیاسی امروز فراروی همه محبان اهل بیت بلکه تمامی بشر است که سرمشق زندگی متعالی قرار دهند تا ضامن سعادت و رستگاری دنیا و آخرت آنان باشد.
معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: یک مصداق بارز تعبیر قرآنی "شجره طیبه" که در آیه کریمهی: "أَلَمْ تَرَ کَیْفَ ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا کَلِمَةً طَیِّبَةً کَشَجَرَةٍ طَیِّبَةٍ…" آمده است اهل بیت عصمت و طهارت و وجود مقدس حضرت زهرا سلام الله است.
حسینی با اشاره به ارتقای شأن و منزلت بانوان ایرانی در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی در تمامی حوزهها از جمله آموزشی، پژوهشی، بهداشت، هنر، ورزش و مسئولیتهای اجتماعی، اظهار داشت: به رغم همه مشکلات و موانعی که دشمنان در مسیر تعالی و پیشرفت ملت ایران ایجاد کردند، در همه عرصهها شاهد رشد و شکوفایی چشم گیری هستیم که به هیچ عنوان قابل مقایسه با دوران ستم شاهی نیست، امروز بانوان کشورمان در عرصههای مختلف علمی، اجتماعی و سیاسی حضور و نقش فعال و تأثیرگذاری دارند و بخش مهمی از جامعه علمی و دانشگاهی کشور را بانوان تشکیل میدهند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور اضافه کرد: البته علیرغم برداشتن گامهای بزرگی در حوزه زن و خانواده، تا رسیدن به نقطه کمال و ایدهآل فاصله داریم که با معرفت، ایمان و عزم و اراده مستحکم میتوان ضعفها و کاستیها را یک به یک از سر راه برداشت.
حسینی خاطرنشان کرد: کشورهای غربی از جمله فرانسه و انگلیس که سابقه و کارنامه سیاهی در عرصه حقوق بشر و ظلم به زن دارند و اقدامات ننگین و وحشیانه آنان در دوران استعمار و برده داری در کشورهای مختلف به ویژه قاره آفریقا قابل کتمان و انکار نیست و هنوز هم در قالبی دیگر ادامه دارد، امروز علیه کشورهایی مانند ایران اسلامی معترض شده و خود را مدعی رعایت حقوق زن مینمایانند و به جای پاسخگویی، خود را طلبکار جلوه میدهند و دو قورت و نیمشان باقی است! یا آمریکا که یک سوم زنان زندانی جهان در این کشور هستند، خود را در صف اول مدافع حقوق زنان معرفی میکند. در چنین شرایطی بر همه آگاهان، اندیشمندان و فعالان هنری و رسانهای است که در عرصه تبیین و روشنگری تلاش و مجاهدت مضاعف داشته باشند تا دیگران نتوانند نقاط ضعف خود را پنهان و در مقابل نقاط قوت ملت ایران و جامعه زنان ایرانی را نقاط ضعف وانمود کنند.
معاون رئیس جمهور در این مراسم همچنین از نقش واقف بزرگ مرحوم حاج حسین آقا ملک و آیت الله مرعشی نجفی در توجه به جمع آوری و حفظ میراث فرهنگی ملت ایران قدردانی کرد.
در این مراسم که فرزند مرحوم آیت الله العظمی مرعشی نجفی نیز حضور داشت، دکتر رضوان طلب رئیس مؤسسه ضمن خیر مقدم به فرهیختگان حاضر در جلسه، به بخشی از خدمات فرهنگی مرحوم ملک اشاره کرد و دکتر رجبی دوانی رئیس بنیاد ایران شناسی به تشریح ابعاد شخصیت صدیقه کبری پرداخت، همچنین از ۸ بانوی فعال در حوزه کتابداری و اطلاع رسانی، ترجمه و تألیف، حفظ نسخ خطی و موزه داری تجلیل به عمل آمد.