اردبیل - معاون برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل گفت: ظرفیت‌های گردشگری و صنایع تبدیلی روستایی در استان اردبیل مغفول مانده است.

غلامرضا خوشزاد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: تعداد ۳۰ روستای استان اردبیل به عنوان روستاهای هدف گردشگری مصوب شده که شایسته است در این روستاها در کنار معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های گردشگری باید بوم گردی در روستاهای این استان توسعه یابد تا تولیدات صنایع دستی از ورنی گرفته تا جاجیم و گلیم و حتی غذاهای سنتی روستایی مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: با بررسی‌های انجام شده هر روستای این استان دارای شاخصه‌ها و برجستگی‌های تولیدی و توانمندی بی نظیر گردشگری است که به راحتی می‌توانیم فرصت حضور گردشگران در این روستاها را با تنوع جاذبه‌ها مهیا کنیم تا از مشاهده و لذت بردن از این جاذبه‌ها بتوانند ایام فراغت خود را سپری کنند.

معاون برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل بیان کرد: دیگر قابلیت‌های مناطق روستایی تولید محصولات باغی و لبنی متنوع و ضرورت تقویت زنجیره تولید و صنایع تبدیلی است که سیاست وزارت جهاد کشاورزی و مسئولان استانی در کنار گسترش این توانمندی برندسازی این محصولات است.

خوشزاد تصریح کرد: جای تأسف است که شیر و محصولات لبنی این استان در استان‌های همجوار تبدیل به محصولاتی با برند نام آشنا می‌شود و با ارزش افزوده بیشتر به خود ما برمی گردد.

وی از عسل، خامه، پنیر، ماست و سایر فرآورده‌های کشاورزی به عنوان برند استان با تنوع خاص نام برد و افزود: شایسته است با تدابیر لازم و حمایت از روستاییان جلوی خام فروشی محصول گرفته شده و ارزش افزوده بیشتری را در این مناطق شاهد باشیم.

معاون برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل اهمیت موضوع آموزش و ترویج را در روستاها یادآور شد و بیان کرد: برای رسیدن به نقطه مطلوب بهره وری که سالانه تا سه درصد پیش بینی شده ابزار و راهکار مهم بحث آموزش و آگاهسازی است که در این زمینه نیز فعالیت‌های خوبی را شاهد هستیم.