رمضان غلامی در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با بحران گاز، با بیان اینکه با تدابیر انجام شده در شهرستان شاهد افت و قطعی گاز در سوادکوه نبوده ایم، گفت: از دو هفته پیش، گاز مناطق بالادست شهرستان که ییلاقی و خوش نشین بوده اند قطع شد و طبق پایش های انجام شده مقرر شد تا در این مناطق تنها گاز خانه های روستایی دامداران و کشاورزان وصل باشد و ویلاهای خالی از سکنه و خانه های دوم افراد اعم بومی و غیربومی قطع شده است.
فرماندار شهرستان سوادکوه با اشاره به بازدیدهای میدانی گفت: گاز تمامی ادارات در طی این دو روز قطع و تالارها بسته شدند و مقرر شد تا مرغداری ها، نانوایی ها و حتی آتش نشانی از سوخت جایگزین استفاده کنند و رستوران ها نیز ملزم شدند تا نسبت به دوگانه سازی سوخت اقدام کنند.
وی در رابطه با مسئله باطله زغال سنگ، با اشاره به انباشت آن در طی 50 سال اخیر و تبعات و مشکلات زیست محیطی آن، گفت: نشست هایی با دانشگاه های شریف و بهشتی انجام شده و در حال پیگیری هستیم تا این باطله ها را فرآوری کنیم.
غلامی با بیان اینکه در شهرستان سوادکوه با وجود سرمایه گذار، زمینی برای سرمایه گذاری وجود ندارد، خاطرنشان کرد: سوادکوه در یک دره واقع شده و در کنار آن، حرائم راه آهن، رودخانه و راه بر مسئله کمبود زمین افزوده است و از دیگر سوی، بازپسگیری واحدهای غیرفعال و احیای آن نیز سختی های خودش را دارد.
وی با بیان اینکه بودجه سالجاری شهرستان حدود 59 میلیارد تومان بوده اما طی هفت ماه گذشته با پیگیری های انجام شده در حوزه های راه مبلغ 90 میلیارد تومان، روکش آسفات مبلغ 65 میلیارد تومان و احداث دیواره حائل مبلغ 84 میلیارد تومان هزینه شده و در حوزه مخابرات نیز بیش از 44 میلیارد تومان کار در حال انجام است و قرارداد 40 میلیارد تومانی برای مسیر آب دراسله منعقد شده، افزود: اما به دلیل محرومیت شهرستان این موارد کافی نبوده و باید کارهای بیشتری صورت پذیرد.
فرماندار سوادکوه با اشاره به اینکه معادن وارد سوادکوه شده اما چیزی عاید منطقه نشده است، تصریح کرد: از طریق این معادن، سرمایه سوادکوه برده می شود اما خدماتی در ازای آن به ما ارائه نمی شود.