رئیس اداره انرژی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران از سهم ٠.٢٨ درصدی ساختمان‌های شهرداری تهران از مصرف گاز شهر تهران بر اساس آخرین ارزیابی انجام شده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، زهره حسامی با اشاره به اینکه ساختمان‌ها به دلیل مصرف حدود ٥٠ درصد انرژی می‌توانند به عنوان یکی از گزینه‌ها اصلی کاهش مصرف گاز محسوب می‌شوند، گفت: میزان واقعی سرانه مصرف انرژی در تهران در مقایسه با سایر شهرهای جهان بالا است و این میزان بالاتر از حد استاندارد تعیین شده در جهان گزارش شده است.

رئیس اداره انرژی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران خاطرنشان کرد: مطابق با آخرین آمار رسمی منتشر شده، سهم شهر تهران در مصرف گاز، حدود ٩ درصد نسبت به کل کشور است که از مجموع میزان گاز مصرف شده؛ بخش خانگی با ٥٣ درصد بالاترین سهم مصرف را در این شهر به خود اختصاص داده و بخش‌های عمومی–تجاری و حمل و نقل با دارا بودن سهم‌های ١٧ و ١١ درصد در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه شهرداری تهران با توجه به حدود دو هزار ساختمان تحت تملک خود، یکی از مصرف کنندگان انرژی از جمله گاز در شهر تهران محسوب می‌شود، بیان کرد: تعداد کل ساختمان‌های شهر تهران حدود دو میلیون و ٨٦٧ هزار ساختمان است که سهم ساختمان‌های شهرداری کمتر از یک درصد از کل ساختمان‌ها برآورد می‌شود.

حسامی تاکید کرد: اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران به عنوان متولی موضوع مدیریت انرژی در این مجموعه، علاوه بر رعایت ضوابط ابلاغی دولت نظیر بخشنامه استانداری مبنی بر رعایت تنظیم دمای وسایل گرمایشی بر روی ١٨ درجه سانتیگراد، تاکنون اقدامات متعددی در راستای کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌های شهرداری تهران را با رویکرد کاهش مصرف ١٠ درصدی انرژی اجرا کرده است.

رئیس اداره انرژی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران بیان کرد: تجهیز ٢٧٥ ساختمان به سیستم کنترل هوشمند گرمایشی، ٣٨ ساختمان به سیستم کنترل هوشمند سرمایشی، ٣٤ ساختمان به سیستم کنترل رادیویی پایانه‌های دمنده‌دار، معاینه فنی موتورخانه ساختمان‌های تحت پوشش، عایق کاری منبع انبساط و اصلاح دودکش‌های موتورخانه و تجهیزات گازسوز از جمله اقدامات شهرداری تهران در زمینه بهینه‌سازی مصرف گاز بوده است.

وی خاطرنشان کرد: مجموع اقدامات انجام شده در ساختمان‌های شهرداری منجر به کاهش ١٣ درصدی مصرف گاز نسبت به سال گذشته شده است. همچنین شهرداری تهران در نظر دارد مطابق با نقشه راه ابلاغی، ضمن ممیزی انرژی ساختمان‌ها به منظور شناسایی نقاط هدررفت، هوشمندسازی انرژی در ساختمان‌های خود را با هدف حرکت به سوی شهر هوشمند آغاز کند که در این راستا نیازمند همکاری و حمایت وزارت نیرو در اجرای طرح مذکور است.