اگر تهيه كنندگي اين فيلم را قبول نمي كردم هميشه يك چراي بزرگ در زندگي ام باقي مي ماند.

به گزارش خبرنگار سينمايي "مهر" شجاع نوري تهيه كننده فيلم سينمايي "من و نگين دات كام" كه به همراه "حسين قناعت" و تني چند از دست اندركاران ساخت فيلم در نشست  پرسش و پاسخ فيلم سخن مي گفت: از همكاري خود در ساخت اين فيلم اظهار خوشحالي كرد و افزود: هميشه دوست داشتم كارتهيه كنندگي انجام بدهم چون فكر مي كنم مي توانم كارهايي انجام بدهم كه در حد يك تهيه كننده مولف باشد من معتقدم كه تهيه كننده مولف در كليت كار نقش مهمي دارد مي تواند آنطور كه از نظر تهيه در خدمت فيلم است در بخش خلاقه هم بتواند نقش داشته باشد و صرفا پشتوانه مالي آن نباشد. خوشحالم كه با آقاي قناعت آشنا شدم و اين كار ساخته شد.
وي در مورد علت حضور اين فيلم در بخش ميهمان جشنواره فيلم فجر گفت: " اين فيلم در اصفهان فيلم برگزيده جشنواره  شد كه توانست جوايز متعددي را از آن خود كند اما در اين جشنواره در بخش خارج از مسابقه و ميهمان شركت كرده است. انتخاب شدن يك فيلم در يك جشنواره دليلي بر قوت و ضعف آن نيست. اصولا جشنواره اينچنين است ، درست مثل ضيافتي است كه ميزباني ترتيب داده و اوست كه تصميم مي گيرد چه غذايي جلوي ميهمان بگذارد.
فيلم هاي منتخب در جشنواره بر اساس سلايق و علايق هيات انتخاب به جشنواره راه مي يابند. حالا سليقه اين هيات انتخاب آن بوده كه " من ونگين دات كام" را در بخش ميهمان شركت  بدهد و اين براي ما قابل احترام است.
قناعت ، كارگردان اين فيلم نيز در اين باره گفت: صادقانه حرف بيشتري ندارم كه به صحبت هاي آقاي شجاع نوري اضافه  كنم . كساني كه به عنوان داور انتخاب مي شوند مي توانند سرنوشت فيلم ها را عوض كنند.
براي من شركت در بخش مسابقه مهم نيست . بهترين جايزه را من زماني گرفتم كه در يك سالن 800 نفره دراصفهان "من و نگين دات كام"  به نمايش در آمد و بچه ها خنديدند . لبخند بچه ها بهترين هديه براي من بود.
قناعت درباره علت انتخاب عنوان فيلم وعدم هماهنگي آن با مضمون فيلم گفت: اسم يك فيلم حتما نبايد تمام موضوعات فيلم را پوشش دهد. مهمترين شاخصه اسم آن است كه خوب در خاطر بماند.
شهرام قائدي بازيگر بزرگسال فيلم درباره بداهه ها و پرداخته شده هاي بازي ها در جمع خبرنگاران گفت: "با توجه به اينكه حدود 10 سال از ورود من به عرصه بازيگري مي گذرد و كارهاي متفاوتي انجام داده ام هنوز خودم را درابتداي راه مي بينيم و بازيگري من مطمئنا نمي تواند بدون عيب و نقص باشد.
خيلي از ويژه كاري هاي بازي در اثر تجربه به دست مي آيد يك بازيگر بيشتر درگير اين است كه ببينند نقشي را كه ايفا كرده تا چه حد خوب ارايه كرده است . فضايي كه در فيلم حاكم بود يك فضاي كودكانه و دوست داشتني بود و من دوست داشتم كه با بچه ها همزاد شوم.
اين حس دائما همراهم بود . فضاي صلحي در فيلم وجود داشت كه قابليت جبران اشتباهات را در متن خود داشت، به دلم نشست. ولي كلا اين طور نبود كه بداهه كاركنيم تمرين زيادي مي كرديم تا توازن بازي ما با بازيگران ديگر حفظ شود."
همچنين قناعت در مورد نحوه انتخاب بازيگران خردسال فيلم خود گفت: دو تا از بازيگران فيلم (آرش ونگين) سال پيش در يكي از فيلم هاي كوتاهم بازي كرده بودند كه جايزه گرفت . بهزاد هم خواهرزاده خودم است و اصلا هنگام نوشتن متن فيلمنامه شخصيت او را در ذهن داشتم. دختر موتور سوار هم تنها دختر 8 ساله اي است كه روي موتور مي نشيند و درديوار مرگ موتور سواري مي كند.
در آخر تورج اصلاني فيلمبردار فيلم در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران كه نحوه انتخاب او را پرسيد گفت: اين فيلم دهمين كار بلند من بود و از بهمن ماه پارسال  براي ساخت آن با هم در تماس بوديم.
مشخصه اي كه كار آقاي قناعت داشت اين بود كه تاكيد داشتند كار فيلمبرداري حرفه اي نباشد و درواقع يك فيلمبرداري آماتوري - تجربي مي خواستند كه به باورهاي قصه كمك كند سعي كردم كار را آنطور كه ايشان مي خواستند انجام بدهم و اميدوارم كه موفق شده باشم ، آنطور كه قول داده بودم كار را تحويل داده باشم.
فيلم نياز به رتوش دارد و هنوز خام است. ما حتي فرصت چاپ كپي ها را نداشتيم.