به گزارش خبرگزاری مهر، حمید مجیدی مهر در نشست خبری مرحله مقدماتی سی و نهمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی که به صورت ویدئوکنفرانس در محل این اداره برگزار شد، بیان کرد: سی و نهمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی در حال سپری است و مرحله مقدماتی آن به میزبانی مشهد برگزار میشود.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف با بیان اینکه از ۸۰ کشور دنیا نمایندگان قرآنی به صورت غیر حضوری به رقابت خواهند پرداخت، گفت: منتخبین این مرحله به صورت حضوری همزمان با مبعث پیامبر (ص) در تهران رقابت خواهند کرد.
وی با اشاره به شرکت بی نظیر کشورها در این دوره از مسابقات قرآنی، بیان کرد: امیدواریم انس با قرآن در جامعه جهانی هر روز بیشتر شود.
مجیدی مهر در خصوص چگونگی رقابتهای متسابقین به صورت مجازی گفت: از طریق رایزنیهای فرهنگی و سیاسی با کشورهای شرکت کننده، تلاوت انها ضبط شده و مراحل تدوین ان سپری و این فایلهای تصویری در معرض دید داوران قرار خواهد گرفت و منتخبان مشخص خواهند شد.
وی با بیان اینکه برای اولین بار رشته ترتیل در مسابقات بین المللی برای خانمها اضافه شده است، افزود: خوشبختانه سطح قرائتها و فعالیتهای قرآنی در بین بانوان رشد چشمگیری داشته و ۶۰ تا ۷۰ درصد استقبال کنندگان از فعالیتهای قرانی را بانوان تشکیل میدهند و چون بانوان نقش مهمی در تربیت فرزندان دارند و انس انها با قرآن موجب تربیت فرزندان قرآنی میشود، مسابقات بانوان برای ما بسیار حائز اهمیت است.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف د خصوص داوران این دوره از مسابقات بیاک کرد: امسال در مرحله نهایی در کنار داوران ایرانی داورانی از عراقی و افعانستان عهده دار قضاوت خواهند بود.
وی داوران مرحله مقدماتی سی و نهمین دوره مسابقات بین المللی قران کریم را در بخش برادران را سید علی سرابی هاشم روغنی، محمد جواد رجایی، درایتی، محمد صادق نصراللهی، نصرالله عارف حسینی، محمدپور، فیاض و در بخش خواهران خطیب، الماسی، دیانی، افخمی، سعیدی، اسحاق نژاد، لیلا بایست عنوان کرد.
مجیدی مهر با بیان اینکه در هر رشته یک نفر مانند سایر کشورها حضور خواهند داشت، گفت: جوایز در رشته قرائت و حفظ کل برای رتبه اول ۱۵۰ میلیون تومان، رتبه دوم ۱۲۰ میلبون تومان و برای رتبه سوم ۹۰ میلبون تومان و در رشته ترتیل رتبه اول تا سوم به ترتیب ۹۰ میلبون تومان، ۷۰ میلیون تومان و ۵۰ میلبون تومان در نظر گرفته شده است.
وی با تاکید بر برگزاری مسابقات قرآن کریم با محوریت انس با قرآن افزود: شعار این دوره از مسابقات قرآن کریم «یک کتاب یک امت» است.
وی سطح کیفی تلاوت متسابقین و تعداد در هر رشته را برابر آئین نامه سازمان عنوان کرد و گفت: تلاش شده به سمت جوان گرایی داوران با سابقه داوری در مراحل کشوری حرکت کنیم و به دنبال داورانی هستیم که کشور ایران را ندیدند تا با حضور آنها با فعالیتهای قرآنی ایران آشنا شوند.
مجیدی مهر بیان کرد: بعد از مشخص شدن نفرات برتر قرآنی در قالب مستندها و موشن ها به مردم شناسانده خواهند شد