به گزارش خبرنگار مهر، محمدطیب صحرایی شامگاه چهارشنبه در دومین جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان کرمانشاه، اظهار کرد: طراحی و تدوین یک برنامه راهبردی، جامع و همه جانبه برای مدیریت آب ضروری است و همه اقدامات مربوط به مصرف بهینه آب و توجه به صرفه جویی باید با کمک یکدیگر در سطح جامعه اجرایی شوند.
وی افزود: همکاری و هماهنگی تمامی دستگاهها با مدیریت بحران استان و زمانبندی دقیق و جامع برای مقابله جدی با بحران در استان با طراحی برنامه دقیق و جانع ضروری است.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: استان کرمانشاه در ردیف استانهای با تنش آبی قرار دارد بنابراین همه باید در خصوص «مدیریت آب محدودی» که در اختیار داریم به صورت جدی وارد عمل شویم و از آن به عنوان یکی از اولویتهای اصلی و بسیار تأثیرگذار یاد کنیم.
صحرایی تاکید کرد: برنامهها باید به سرعت اجرایی شوند زیرا هفتهها سریع سپری میشوند و با یک تابستان خشک و گرم مواجه خواهیم شد و در کنار اقدامات و برنامههای اجرایی باید به یک برنامه راهبردی جامع و همه جانبه در مدیریت آب برسیم زیرا با برنامهای غیر از این در آینده نه سراب نیلوفری و نه دیگر مکانهای گردشگری استان باقی خواهند ماند.
وی اضافه کرد: بدون ایجاد اضطرابی در جامعه باید مردم را برای مدیریت بحران آب آگاه کنیم و به آنان آموزشهای لازم برای مدیریت بهینه مصرف آب ارائه شود و نقش ادارات و دستگاههای اجرایی در فرهنگ درست مصرف آب به عنوان اولویتهای کاری مهم و اثرگذار است و اگر مردم ببینند که ادارات مصرف درست و صحیح آب دارند و منابع آبی در این مکانها هدر نمیرود حتماً انگیزه آنان برای حفظ منابع آبی و مصرف بهینه آب دو چندان خواهد شد.
استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه فرهنگسازی برای مصرف بهینه آب ضروری، اما کافی نیست، گفت: شرکت آب منطقهای موظف است که با جدیت نسبت به مسدود ساختن چاههای غیرمجاز ورود پیدا کند.
وی مشخص شدن تعداد چاههای غیرمجاز و مسدود کردن آنها را مستلزم همکاری همه دستگاهها دانست و دستگاههای فرهنگی مانند سازمانهای فرهنگی، تبلیغاتی، صداوسیما، فضای مجازی، رسانهها و روابط عمومیها را به مشارکت مردم برای «مدیریت بحران آب» به عنوان یک کار جمعی فراخواند.