به گزارش خبرگزاری مهر، عباس کمالی با بیان اینکه واگذاری سند در اراضی تازه تصرف شده یک شایعه است، اظهار داشت: شیوه نامه اجرایی صدور اسناد مالکیت در اراضی تصرفی مربوط به عرصه هایی است که تا قبل از سال ۱۳۹۴ در بافتهای فرسوده احداث شده اند و شامل زمینهای تازه تصرف شده نمی شود.
وی افزود: تصرف عدوانی اراضی ملی و دولتی فردی را صاحب خانه نمی کند بلکه عملی مجرمانه بوده و با سودجویان به شدت برخورد خواهد شد.
کمالی ادامه داد: زمین خواری بی راهه ای است که به خانه دار شدن مردم ختم نمی شود، دولت سیزدهم در خصوص تامین مسکن اقشار کم درآمد در کنار تسهیلات بانکی، همچون ثبت نام وام ساخت مسکن طرح نهضت ملی مسکن را برنامه ریزی کرده است و متقاضیان می توانند با ورود به سامانه ثمن نهضت مسکن، به نشانی اینترنتی saman.mrud.ir نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
وی درباره واکنش هجوم برخی افراد جهت تصرف زمین های اطراف شهرک پیامبر اعظم (ص) گفت: ۳۳ محله ناکارآمد و بافت فرسوده مشخص و اعلام شده و شهرک پیامبر اعظم جزء بافت جدید و تفکیک شده شهر است و در محلات اعلام شده نیست بنابراین سندی برای آن شهرک و متصرفین صادر نمیشود.
مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان به رصد و پایش تمامی مناطق در محدوده عملیات این اداره اشاره کرد و گفت: مقابله با زمین خواران همواره در دستور کار راه و شهرسازی هرمزگان قرار دارد و با جدیت پیگیری خواهد شد، گشت حفاظت اراضی این اداره کل به صورت مستمر مشغول بازدید از حوزه استحفاظی بوده و با هرگونه تصرف اراضی ملی به شدت برخورد می کند.
وی در پایان اظهار داشت: شهروندان محترم می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف و زمین خواری با سامانه تلفن گویای ۴ رقمی ۱۶۵۶ تماس بگیرند و هرگونه دخل و تصرف و یا تعرض و دخالت در اراضی ملی و دولتی را به یگان حفاظت اداره کل راه و شهرسازی هرمزگان اعلام کنند.
دادستان عمومی و انقلاب بندرعباس درباره هرگونه تصرف غیرقانونی زمین های شهرک پیامبر اعظم بندرعباس به متصرفان هشدار داد.
علیرضا احمدی منش با بیان اینکه در بازدید از شهرک پیامبر اعظم به افراد سودجو اخطار دادیم و در صورت تکرار و یا ادامه این موضوع با افراد خاطی برخورد قانونی میشود، تصریح کرد: اخیراً شماری خانه بصورت غیرقانونی در شهرک پیامبر اعظم ساخته شده است که تخریب این ساخت و سازهای غیرمجاز در دستور کار قرار گرفته است.