معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: یکی از سیاست‌هایی که در دولت سیزدهم انجام شده؛ ارتقای جایگاه بانوان و جایگاه مشاوران به همتایی با معاونت یا مدیرکلی است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، دکتر انسیه خزعلی در نشست مشاورین امور زنان و خانواده دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی که امروز (دوشنبه) با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سالن شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد، ضمن تبریک ایام ماه مبارک رجب، اظهار امیدواری کرد: از برکات این ماه مبارک در جهت حرکت به سوی کمال بهره‌مند شویم.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به آیه «الَّذی بَعَثَ فِی الأُمِّیّینَ رَسولًا مِنهُم یَتلو عَلَیهِم آیاتِهِ وَیُزَکّیهِم وَیُعَلِّمُهُمُ الکِتابَ وَالحِکمَةَ» بیان کرد: این آیه اشاره به تقدم «تزکیه» بر «تعلیم» و تقدم «پاکسازی و پرورش» بر «آموزش» دارد، که معمولا ما از آن غافل هستیم. آموزش را در سطح عالی در سطح مرزهای دانش پیش می‌بریم و از خیلی از بخش‌هایی که می‌تواند در جهت‌دهی به آموزش و رفتن به سوی اهداف متعالی کمک کند، غافل هستیم.

وی افزود: باید برای رشد دیگران و فراهم کردن زمینه فعالیت دیگران تلاش کنیم و خوشحال شویم از آنکه در جامعه افرادی می‌توانند فعالیت‌هایی کنند تا جامعه زنان و توانمندی‌های بانوان را به جهانیان معرفی کنند.

خزعلی با اشاره به مزیت‌هایی که خداوند در وجود بانوان به ودیعه نهاده، خاطرنشان کرد: خانم‌ها هم دقت بیشتر و هم ظرافت و حساسیت ویژه‌ای در کار به خرج می‌دهند و وقتی مدیریتی را می‌پذیرند، می‌توانند اشراف بر جنبه‌های مختلف مدیریت داشته باشند.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری خطاب به مشاورین امور زنان و خانواده دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی اظهار داشت: شناسایی نخبگان و مدیران زن در بخش‌های مختلف وظیفه شما مشاوران است و امید است که شرایط را برای پیشرفت بانوان دانشگاهی مهیا کنید.

وی حضور مشاوران امور زنان را در شورای مدیران مهم توصیف کرد و گفت: مهم‌تر آن است که این حضور، حضوری مفید باشد. اگر فعالیتی کلان‌نگر باشد قطعاً در شوراها مورد استقبال قرار می‌گیرد و باعث ارتقاء جایگاه بانوان خواهد شد، چرا که پیش از قانون و مصوبات، عملکرد بانوان است که این جایگاه را برایشان تعیین و باز می‌کند و باعث ارتقاء آنان می‌شود.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در ادامه تصریح کرد: یکی از سیاست‌هایی که در دولت سیزدهم انجام شده؛ ارتقای جایگاه بانوان و جایگاه مشاوران به همتایی با معاونت یا مدیر کلی با توجه به شرایط آن سازمان است.

وی با بیان اینکه دو سیاست توانمندسازی و آسیب‌زدایی از بانوان، در حمایت از بانوان در حال انجام است، افزود: برای ارتقاء و پیشرفت زنان باید در سطح کلان کار شود.

خزعلی در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم نگاه جدی به بحث سلامت و ورزش بانوان تاکید کرد و گفت: قوانین حمایتی بسیاری در این زمینه وجود دارد که لازم است ضمن تجدید نظر در این قوانین در اجرای آنها نیز نظارتی صورت گیرد.

وی با اشاره به برگزاری کنگره بین‌المللی زنان تاثیرگذار اعلام کرد: در این کنگره بی‌نظیر، نخبگان ۹۶ کشور جهان دور هم جمع شدند؛ دستاوردهای دانش‌بنیان بانوان کشورمان در قالب نمایشگاهی در معرض دید همگان قرار گرفت و در حاشیه آن نیز قراردادها و تفاهم‌نامه‌های اقتصادی خوبی منعقد شد.