به گزارش خبرنگار مهر، آئین تکریم و معرفی ریاست دانشگاه خوارزمی با حضور محمدعلی زلفی گل بعدازظهر امروز در دانشگاه خوارزمی برگزار شد. عزیزالله حبیبی رئیس پیشین دانشگاه خوارزمی در این مراسم به ارائه گزارشی از فعالیت هایی که در چهار سال گذشته در این دانشگاه صورت گرفته، پرداخت.
رئیس سابق دانشگاه خوارزمی اظهار داشت: تلاش من در هیئت رئیسه این بود که امانت دار خوبی باشم و کم فروشی نکنم و در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه کار کنم. شاید تنها کسی باشم که با ۷-۸ مدیریت دانشگاه تاکنون همکاری داشتم و این فرصتی بود که خداوند به من ارزانی داشته است تا در جهت ارتقای دانشگاه آن را صرف کنم.
وی در ادامه به تشکیلات دانشگاه خوارزمی اشاره و تصریح کرد: در این مدت ساختار تشکیلاتی دانشگاه بازآرایی شد و ما در این زمینه دو مصوبه به هیئت امنا ارائه دادیم.
حبیبی تأکید کرد: دانشگاه خوارزمی طی سه سال گذشته دارای تشکیلات شد. همچنین بنیاد خیرین حامی دانشگاه فعال شد که می تواند در راستای اهداف دانشگاه به دانشگاه خوارزمی کمک کند.
رئیس سابق دانشگاه خوارزمی گفت: موزه آموزش عالی و مفاخر دانشگاه راه اندازی شد و ما اکنون امکانات دو موزه را دارا هستیم که با کمک وزارت علوم می توانیم فاز یک آن را راه اندازی کنیم. در واقع این موزه شامل وسایلی است که تاریخچه آموزشی هستند و به ۶۰-۷۰ سال گذشته باز می گردند. در این مدت سیستم فناوری اطلاعات دانشگاه ارتقاء یافت و ۷ هزار نفر به صورت همزمان می توانند از آموزش مجازی برخوردار باشند.
وی ادامه داد: پرحجم ترین برنامه ما در بخش پژوهشی انجام شد و امیدوارم در دوره جدید مسائل و مشکلات دانشگاه با وفاق و همدلی مدیریت دانشگاه و مشارکت دانشگاهیان خوارزمی حل شود.
حبیبی ضمن تشکر از وزیر علوم اظهار داشت: با کمک شخص وزیر علوم توانستیم ۱۷۰ میلیارد تومان در سفرهای استانی برای ۷ پروژه دانشگاه اعتبار دریافت کنیم. همچنین با همراهی وزیر علوم، زمین دانشگاه از طرح جهش ملی مسکن مستثنی شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دانشگاه خوارزمی دانشگاهی خاص است و نیاز به حمایت خاص دارد. در زمانی که دانشکده علوم اقتصادی با این دانشگاه ادغام شد، بودجه نیز به این دانشگاه اختصاص پیدا کرد ولی بعد از آن سازمان برنامه، بودجه این دانشکده را حذف کرد و این برای دانشگاه مشکلات زیادی را به وجود آورد و باعث شد که کسری بودجه ای حدود ۴۰-۵۰ میلیارد تومان ایجاد شود.
رئیس سابق دانشگاه خوارزمی در بخش دیگری از سخنان خود به اتفاقات اخیر اشاره و خاطرنشان کرد: فطرت دانشجویان پاک است و من می خواهم در مورد این دانشجویان که مشمول صدور حکم هستند، شدت عمل به خرج داده نشود و به آنها کمک شود. برخی از این دانشجویان هنوز دانشگاه را درک نکرده اند. دو سال مجازی خوانده و وارد دانشگاه شدند و درکی از دانشگاه نداشتند.
حبیبی همچنین خواستار فعال شدن زمینه های گفتگو و کرسی های آزاداندیشی که از مطالبات مقام معظم رهبری است، شد.
در ادامه علی حسن بیگی رئیس جدید دانشگاه خوارزمی نیز عنوان کرد: این دانشگاه از موقعیت خاص در شهر تهران و البرز برخوردار است و در صورت هدف گذاری دانشگاهیان می تواند از روزمرگی خارج شود و به یک دانشگاه تراز بین المللی تبدیل شود که این امر مستلزم بازنگری در رویکردها، مأموریت ها و ساختار دانشگاه خوارزمی است.
وی افزود: باید بخش های آموزشی، پژوهشی و اجتماعی دانشگاه بازنگری شود.
حسن بیگی در ادامه گفت: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم تأکید کردند که دانشگاه محل رشد علمی است و نقش و وظیفه ما معلمان کشف استعداد علمی و فرهنگی این دانشجویان در جهت تقویت آرمان های انقلاب است.
رئیس جدید دانشگاه خوارزمی نیز به حوادث اخیر در کشور اشاره و تصریح کرد: این حوادث در دانشگاه ها نشان داد که به امر تربیت در کنار آموزش در ادوار گذشته کم توجهی شده است و برای جبران آن باید برنامه ریزی لازم صورت گرفته و در مسیر جهاد تبیین حرکت کرد.