به گزارش خبرگزاری مهر، موسی خلیل اللهی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: بر اساس آخرین آمارهای ثبت شده موجود از ابتدای امسال تاکنون ۶۴ درصد پروندههای ارجاعی به شوراهای حل اختلاف شهرستان اهر منجر به صلح و سازش بین طرفین دعوی شده است.
به گفته وی پس از شهرستان اهر، بخشهای قضائی لیلان در شهرستان ملکان و تسوج در شهرستان شبستر رتبههای دوم و سوم و شهرستانهای تبریز، سراب و میانه در رتبههای چهارم تا ششم قرار گرفتهاند.
خلیل اللهی از صلح و سازش بیش از ۶۱ هزار پرونده در شوراهای حل اختلاف آذربایجان شرقی از ابتدای سالجاری تاکنون خبر داد و اظهار داشت: در این مدت تعداد ۲۴۲ هزار و ۳۹۰ فقره پرونده وارد شعبات مختلف شوراهای حل اختلاف استان شده که از این تعداد ۲۴۳ هزار و ۵۶۳ فقره پرونده مختومه شده است.
وی ادامه داد: در همین مدت تعداد ۶۱ هزار و ۱۳۸ فقره پرونده با رضایت طرفین دعوی منجر به صلح و سازش شده است و در عین حال تعداد ۱۴۷ هزار و ۹۵۲ فقره پرونده نیز بر اساس ارزیابی و بررسیهای به عمل آمده قابل صلح و سازش میباشد.
خلیل اللهی بیشترین تعداد صلح و سازش پروندههای ورودی به شوراهای حل اختلاف آذربایجان شرقی را مربوط به شهرستان تبریز اعلام و اضافه کرد: از ابتدای امسال تاکنون تعداد ۳۷ هزار و ۲۲۹ پرونده به این شوراها وارد شده است.
وی یادآور شد: به لحاظ تعداد صلح و سازش پروندههای شوراهای حل اختلاف شهرستانهای مراغه، میانه، سراب، اهر، مرند و اسکو در رتبههای بعدی قرار دارند.