به گزارش خبرنگار مهر، سرلشکر رحیم صفوی عصر سهشنبه در یادواره ۴۴۲ شهید کارگری و کارفرمایی استان البرز که در سالن شهیدان نژادفلاح کرج برگزار شد، گفت: خداوند را شاکرم که توفیق داد امروز در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، در جمع نورانی و باصلابت مردم استان البرز به ویژه خانوادههای شهدا حضور پیدا کنم.
وی با بیان اینکه بی شک، ملت ایران امسال نیز مانند سالهای گذشته، با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، حمایت همه جانبه خود را از نظام و انقلاب اعلام میکنند و مشت محکمی بر دهان یاوه گویان میزنند، عنوان کرد: ما و شما با شهدای والامقام و امام آنها عهد و پیمان بستهایم که تا آخرین لحظه عمر خود به این عزیزان و آرمانهایشان وفادار باشیم.
مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در امور نظامی، برگزاری یادوارههای شهدا را ادامه حرکت جهادی دلاورمردان این مرز و بوم در جبهههای نبرد حق علیه باطل دانست و با اشاره به اهمیت این موضوع، عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره بر جهاد تبیین تاکید داشته و بعضاً از عدم توجه کافی برخی افراد به این امر مهم گلایه دارند زیرا معتقدند یکی از مصادیق جهاد تبیین، زنده نگهداشتن نام و یاد شهداست.
سرلشکر صفوی با اشاره به اینکه دوران پر از درد و رنج جنگ تحمیلی فراموش شدنی نیست، مرور خاطرات آن روزها را در تقویت روحیه جهادی در برابر توطئههای دشمن مؤثر خواند و بیان کرد: جهاد تبیین یعنی شهدا را بشناسیم و آنها و اندیشه، تفکر، اخلاق و عملشان را به دیگران بشناسانیم. خانوادههای شهدا فرزندانی را پرورش دادند که به فریاد این ملت رسیدند و با نثار جان خود، ایران را از چنگال دشمن نجات دادند.
وی با بیان اینکه اوایل جنگ، کشور در وضعیت مناسبی قرار نداشت و فاقد انسجام سیاسی و امکانات و تجهیزات دفاعی لازم بود، مطرح کرد: در آن روزهای دشوار، جوانان فداکار میهن اسلامی ما، در مرزها و پشت سنگرها، سینه به سینه با دشمنان میجنگیدند اما امروز این دشمنان، وارد منازل ما شدهاند و مغز، ذهن، فکر و اندیشه نسلهای مختلف را نشانه گرفته و این مردم را وارد یک جنگ ترکیبی و هوشمند کردهاند.
مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در امور نظامی، فضای مجازی را به یک شمشیر دو لبه تشبیه کرد و افزود: هدف دشمنان از ایجاد جنگ شناختی و رسانهای علیه ملت ایران در فضای مجازی، تغییر ارزشها و باورهای آنها بوده و مهمترین کار آنها در این شرایط، تصویرسازی غلط از وضعیت کشور و انقلاب است؛ آنها تلاش میکنند به مردم القا کنند که این کشور در حال تجزیه و فروریزی است.
سرلشکر صفوی با اشاره به اینکه دشمنان از قدرت و اقتدار ملت ایران و نیروهای مسلح غافل هستند، بیان کرد: در این برهه نیز، هوشیاری مردم و نیروهای فداکار سپاه و بسیج، دشمن را با شکست مواجه کرد و اجازه نداد این کشور به دست تجزیه طلبان بیفتد. البته باید در جهت حل مشکلات موجود به ویژه در حوزه اقتصادی و مدیریت مسائل مختلف در کشور تلاش کنیم و ضعف از خود نشان ندهیم.
وی با تاکید بر اینکه باید از درون قوی شویم و قدرت ما درون ساز باشد، پیوستگی، اتحاد و انسجام ملت و دولت را قدرت کشور در حل مشکلات دانست و خاطرنشان کرد: اساس تولید در صنعت، کشاورزی، خدمات و پیشرفت اقتصادی، در سرپنجههای جامعه کارگری است؛ همان جامعهای که در دفاع از این کشور بیش از ۱۴ هزار شهید تقدیم کرد. در دوران جنگ، کارگران ما هم در جبهه تولید و هم در عرصه دفاع فعال بودند.
مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در امور نظامی با تاکید بر ضرورت حمایت از صنعتگران و تولیدکنندگان به منظور عبور از شرایط نامطلوب و رسیدن به وضعیت مطلوب، به فعالیت ۳ هزار و ۱۵ واحد صنعتی و تولیدی در ۱۲ شهرک صنعتی استان البرز اشاره و اظهار کرد: محصولات تولیدی در این استان بعضاً فراملی هستند و به اروپا صادر میشوند که این یک قدرت و ظرفیت عظیم است.
وی کارگران و کارفرمایان را افسران جنگ اقتصادی و موتور محرکه تولید و صنعت کشور دانست و افزود: ما میتوانیم با افزایش تولید، مشکل اشتغال و افزایش افسارگسیخته قیمتها را کنترل و تا حدودی رفع کنیم، البته دولت نیز باید در این زمینه تلاش مضاعف داشته باشد. دشمنان به دنبال ایجاد یاس و ناامیدی و تفرقه میان مردم و کند کردن چرخ اقتصادی هستند که ما باید با ایمان و اقتدار آنها را شکست دهیم.
سرلشکر صفوی با اشاره به اینکه در صورت توجه به ساختارها و حمایت دولت از صنایع خرد و کلان، میتوانیم صادرات داشته باشیم، مطرح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب میفرمایند که راه حل بیکاری جوانان و فقر مادی در جامعه، تقویت سیاستهای اقتصاد مقاومتی و دانش بنیان و مردمی شدن اقتصاد و تصدی گری نکردن دولت است.
مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با تاکید بر اینکه ما باید از درون قدرتمند شویم تا بر فتنههای خارجی غلبه کنیم، بیان کرد: ما باید در این هیاهوی جهانی و منطقهای و تنشهای موجود میان قدرتهای بزرگ، با دنیا تعامل داشته باشیم تا بتوانیم مشکلات را مرتفع کنیم. بنابراین لازم است ارگانها و نهادهای مختلف در جهت حل مشکلات مردم اقدام عاجل داشته باشند.