به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا دوستمحمدی ظهر سه شنبه در نشست خبری هشتمین جشنواره ملی گرافیک رضوی که در کانون هنر شیعی قم برگزار شد، اظهار داشت: تصویرسازی کاربردهای مختلفی دارد و برای جشنواره رضوی تصویرسازی روایی و داستانی را در سه بخش مخاطبین کودک، نوجوان و جوان و داستان کوتاه با مضامین سیره اهل بیت و امام رضا (ع) فراخوان خواهیم داد.
دبیر بخش تصویرسازی جشنواره ملی گرافیک رضوی گفت: هنرمندان میتوانند تک فرم کار در این عرصه تولید کنند و از دل محصولات نهایی و تولیدات نیز میتوان کتاب مصور داشته باشیم.
دوستمحمدی عنوان داشت: در هفته دوم اسفند نیز کارگاه ملی در تهران با حضور هنرمندانی از استانهای کشور برگزار خواهد شد.
دبیر بخش پرچم و کتیبه جشنواره ملی گرافیک رضوی نیز اظهار داشت: کتیبه و پرچم برای اولین دوره در این جشنواره مطرح میشود که برخلاف سه رشته دیگر پوستر، تایپوگرافی و طنز ترسیمی صرفاً هنر نیست و بلکه محصول است که هنرهای مختلفی از جمله خوشنویسی، گرافیک، دوخت پارچه، چاپ و هنرهای دیگر را در بر دارد.
آثار تولیدی در حوزه کتیبه و پرچم در شهرهای کشور استفاده میشود
علی حیاتی گفت: آثاری که در بخش پرچم و کتیبه تولید خواهد شد برای دهه کرامت در شهرهای کشور استفاده میشود.
وی با بیان اینکه برای تولید پرچم و کتیبه القاب امام رضا (ع) را در نظر گرفتیم افزود: کتیبههای کوچک و یادمان نیز با موضوع روایات منسوب به امام رضا (ع) بدان پرداخته خواهد شد.
دبیر بخش پرچم و کتیبه جشنواره ملی گرافیک رضوی همچنین بیان داشت: اشعار عامیانه ای درباره امام رضا (ع) که در فرهنگ ما وجود دارد نیز به آن پرداخته میشود.
حیاتی همچنین عنوان داشت: اوایل اردیبهشت ماه سال آینده نیز کارگاه ۴ روزه در مشهد مقدس برای هنرمندان این عرصه برگزار میشود.