به گزارش خبرنگار مهر، محسن کاظمی بعدازظهر چهارشنبه در سیزدهمین همایش تاریخ شفاهی ایران در حوزه هنری مازندران با اشاره به برگزاری دوره سیزدهم از همایش تاریخ شفاهی ایران به ضرورت شکل گیری و تداوم این قبیل محافل تاکید کرد.
وی با بیان اینکه دورهمی ها و نشستهایی از این دست سبب ماندگاری ارتباطات میشود، افزود: مازندران موضوعات متنوع و گستردهای در تاریخ شفاهی کشور دارد، برخی دستگاهها گرچه دیر آمدند اما خوب آمدند و حضور و تلاش آنها جای تقدیر دارد.
دبیر انجمن تاریخ شفاهی ایران با اشاره به اینکه سیزدهمین همایش تاریخ شفاهی ایران در چهار پنل اصلی برگزار میشود، گفت: پنل نخست به ارائه کلیات و مطالعات موردی در حوزه تاریخ شفاهی اختصاص دارد، در پنل دوم به تاریخ شفاهی در حوزه دفاع مقدس پرداخته میشود.
کاظمی با تاکید بر این نکته که تاریخ شفاهی پایه تحقیقات وسیعتر و مایه تعالی دانش جوامع است اظهار داشت: پنل سوم این همایش به حوزه مطالعات شهری و پنل چهارم نیز به تاریخ شفاهی درباره مطالعات روستایی اختصاص دارد.
وی اعلام کرد: جلسات پرسش و پاسخ نیز خواهیم داشت و در مجموع، نکات آموزشی را مطرح خواهیم کرد و بایستی برون داد آن منجر به تولید شود.
دبیر انجمن تاریخ شفاهی ایران با بیان اینکه در دوازده همایش دیگر، هیچکدام به اندازه همایش سیزدهم به جنبههای مختلف تاریخ شفاهی پرداخته نشد، بیان کرد: ۴۰ مقاله به دبیرخانه ارسال و از این تعداد ۱۶ مقاله برای ارائه انتخاب شد که در کتاب چکیده مقالات سیزدهمین همایش علمی – تخصصی تاریخ شفاهی ایران به چاپ رسیده است.