سیدحامد اسحاقی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: یکی از اهداف برگزاری باشگاه فیلم حوزه هنری اردبیل ایجاد ساختار و بسترهای لازم برای فیلم اولیها بود.
وی خاطرنشان کرد: به دلیل فرارسیدن سیزدهمین دوره جشنواره تصمیم بر این شد تا فیلم اولیها تولیدات خود را در قالب جشنواره «۱۰۰» تولید کنند و بر همین مبنا با موافقت و حمایت دفتر هنرهای تصویری معاونت راهبری امور استانها تولید چهار فیلم صد ثانیهای توسط اعضای باشگاه تصویب شد که پس از انجام مراحل پیش تولید و تصویربرداری در مراحل نهایی تدوین و صداگذاری است.
مسئول هنرهای تصویری حوزه هنری استان اردبیل اسامی و عوامل فیلمهای باشگاهی را یادآور شد و بیان کرد: فیلم «تیکن» به کارگردانی امیر نوعی، فیلم «باور غلط» به کارگردانی حسن غفاری، فیلم «نیاز» به کارگردانی محمد علی شیخی و فیلم «شکار» به کارگردانی آیناز امن زاده جزو طرحهای باشگاهی بودند که به عنوان فیلم اولی پشت دوربین قرار گرفتند.
اسحاقی همچنین گفت: تصویربرداری همه این فیلمها را سجاد دادپور برعهده داشته و احسان ظهیری اردبیلی به عنوان مجری طرح و مشاور کارگردان با این پروژهها همکاری داشته اند.
وی گفت: علاوه بر این و پس از انتشار فراخوان حمایت از تولیدات صد در استانها بالغ بر ۱۵ طرح در قالب طرحهای حمایتی و ویژه ارسال شد که دو فیلم کوتاه و سه انیمیشن برای تولید مورد تصویب قرار گرفت.
مسئول هنرهای تصویری حوزه هنری استان اردبیل ادامه داد: فیلم کوتاه «بسامد» به کارگردانی بهنام اسدالهی، فیلم «نیش و نوش» به کارگردانی احمد شادی، انیمیشن «دو روی یک سکه» به کارگردانی حسین حبیبی اصل، انیمیشن «ساعت شنی» به کارگردانی سعید عیوضی و زهرا حسینی و انیمیشن «گنج ابدیت» به کارگردانی علی رجبی در این بخش تولید شدند.
اسحاقی گفت: فیلم کوتاه «بسامد» و فیلم «نیش و نوش» پس از اتمام مراحل تولید و تأیید ناظر و کارشناس مربوطه و پس از اعمال اصلاحات به دبیرخانه سیزدهمین دوره جشنواره بین المللی فیلمهای صد ثانیه ارسال شد و طرحهای انیمیشن نیز در مراحل نهایی فنی و صداگذاری قرار دارند.
وی اظهار کرد: امسال شاهد حمایتهای خوبی از سوی معاونت راهبری امور استانها در راستای تولیدات استانی بودیم و بیش از ۱۰۰ اثر در سراسر کشور تولید شد که در نوع خود بی نظیر است.
مسئول هنرهای تصویری حوزه هنری استان اردبیل اظهار امیدواری کرد؛ هنرمندان شهرستانی در این دوره از جشنواره درخشش قابل توجهی داشته و زمینه برای تولید فیلمهای بیشتر در شهرستانها فراهم شود.