ساری- نماینده ولی فقیه در مازندران با تاکید بر باشکوه برگزار کردن جشن های نیمه شعبان گفت: با شور فاطمی و مهدوی به جنگ با تهاجم فرهنگی و هجمه های دشمن برویم.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی ظهر شنبه در جلسه شورای سیاست‌گذاری مهدویت استان با موضوع برنامه‌ریزی جشن‌های نیمه شعبان، ضمن تبریک ایام دهه فجر و روز ۱۳ رجب، سالروز میلاد حضرت علی (ع) و ایام بعثت پیامبر و اعیاد شعبانیه، اظهار کرد: جریان مهدویت بسیار فراتر از آنچه تصور می کنیم است، از این رو باید برنامه های این مناسبت پرشور و باشکوه برگزار شود.

نماینده ولی فقیه در مازندران خواستار پیگیری‌های جدی و قوی در حوزه مهدویت شد و گفت: در این مسیر در راستای بزرگداشت این وعده و موعودی که خدا آن را بزرگ شمرده و ایده، آمال و امید تمام عالم است، هیچ چیز نباید غافل‌کننده باشد و باید کاری کنیم جریان مهدویت فراموش نشود.

امام جمعه ساری یادآور شد: هر وقت که شور و شعور انقلابی ما ضعیف می شود باید متوجه حادثه عاشورا و کربلا شویم و از آنجا شور و شعور انقلابی دریافت کنیم زیرا شور حسینی انقلاب اسلامی را پیروزی کرد و شور زینبی شش سال دفاع از حرم ما را پیش برد و پیروز کرد و سیاست‌های نظام سلطه را نقش بر آب کرده است.

این مسئول اضافه کرد: با شور فاطمی باید به جنگ تهاجم فرهنگی رفته و با شور و شعور مهدوی به جنگ یاس و ناامیدی برویم.

امام جمعه ساری با اشاره به اینکه در دستگاه‌ها و نهادها برنامه‌های مذهبی داشته باشیم، عنوان کرد: در آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها به این مسائل بپردازیم و فضای کلی جامعه باید فضای نشاط، شور، هیجان باشد.

آیت الله محمدی لایینی گفت: در گذشته جشن نیمه شعبان در کوی و برزن توسط نوجوانان به زیبایی برگزار میشد، الان هم باید همه کوچه‌ها و خیابان‌ها تبدیل به نمایشگاه جشن مهدوی شود.

نماینده ولی فقیه در مازندران تاکید کرد: ما هم برای عامه مردم باید برنامه داشته باشیم و هم اینکه کارهای معرفتی انجام بگیرد، زیرا دشمن می خواهد تابلوی چشم نواز از آینده که در ادیان به‌خصوص دین اسلام ترسیم شده را سیاه کند، ما هم باید در مقابل به موازات کارهای اجتماعی و برگزاری جشن، برنامه‌های معرفتی داشته باشیم.

وی تاکید کرد: در این برنامه‌ها باید یک روایتگری درست از ماجرای مهدویت و ظهور داشته باشیم تا بسیاری از شبهات را به‌صورت زیربنایی از بین ببرد.

وی خواستار تشکیل جلسات معرفتی به‌خصوص برای نخبگان جامعه شد و گفت: اگر بتوانیم ۱۲ جلسه در ۱۲ نقطه یا شهر برگزار کنیم خوب است، چرا که اگر خواص روشن شوند عوام نیز روشن خواهند شد.