اراک- امام جمعه اراک گفت: حوزه های علمیه نقش موثری در راستای تمدن سازی اسلامی دارند و باید در این راستا پیشگام بوده و با برنامه حرکت کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی ظهر دوشنبه در دیدار با مدیران حوزه‌های علمیه خواهران استان مرکزی اظهار داشت: ماه رجب، شعبان و رمضان فرصت مناسبی برای عاشقان اهل بیت (ع) است و باید قدر این فرصت را بدانیم و برای استقبال از ماه شعبان و رمضان به خوبی از فرصت‌های این ماه استفاده کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: این فرصت‌ها همانند این است که از نظر زمانی در مکه مکرمه و مدینه منوره باشیم و لذا با بهره گرفتن از معارف و ادعیه و توجه به خودسازی از فرصت‌های گران بهای ماه رجب استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه حوزه‌های علمیه مانند دانشگاه اهل بیت (ع) است، افزود: نقش حوزه‌های علمیه در ترویج و توسعه مکتب اسلام ناب محمدی و سیره اهل بیت (ع) بسیار مؤثر است و همه باید تلاش کنیم نمره قابل قبولی کسب کنیم.

دری نجف آبادی افزود: اولین توصیه بنده به شما اهمیت به تلاش و تحصیل بیشتر در دانشگاه اهل بیت (ع) است.

وی ادامه داد: اگر در این میدان نمره قابل قبولی کسب کنیم در میدان‌های دیگر نیز می‌توانیم موفق باشیم و این میدان اولین میدان در راه موفقیت همه ما است و همه باید تلاش کنیم که طلاب که در مدارس مشغول تحصیل هستند نیز در این راه موفق باشند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره به اهمیت تربیت طلاب جوان و کادر سازی در حوزه‌های علمیه بیان کرد: تلاش در تربیت شاگردان ممتاز و تراز انقلاب اسلامی باید در درجه اول کارها قرار گیرد و در این راستا برنامه ریزی دقیق صورت پذیرد.

امام جمعه اراک با اشاره به ایام دهه فجر و پیروزی شکوهمند انقلاب گفت: ایران قبل از انقلاب که در اوج وابستگی در بخش‌های مختلف بود امروز در بسیاری از حوزه‌ها توانمند و خودکفا شده و حرف برای گفتن دارد و لذا باید دستاوردهای انقلاب را به اطلاع جوانان برسانیم.

دری نجف آبادی تشکیل و تقویت حوزه‌های علمیه خواهران را از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی خواند و افزود: همه باید قدردان این نعمت‌های انقلاب باشیم و برای اعتلای آن تلاش کنیم.

امام جمعه اراک ادامه داد: حوزه‌های علمیه نقش مؤثری در راستای تمدن سازی اسلامی دارند و باید در این راستا پیشگام باشند و با برنامه حرکت کنند.

وی افزود: تعداد مدارس حوزوی در استان مرکزی حدود ۵۰ مدرسه است که به برکت انقلاب ایجاد شده است ولی قبل از انقلاب این چنین نبوده و تعداد مدارس حوزه بسیار کم بوده است.