به گزارش خبرنگار مهر، شماری از فرهیختگان منطقه بلتستان پاکستان شرکت کننده در دوره مرکز آموزشهای کوتاهمدت و فرصتهای مطالعاتی، با حضور در سازمان مرکزی جامعةالمصطفی، با حجتالاسلام عباسی، دیدار و گفتوگو کردند.
رئیس جامعةالمصطفی در این جلسه ضمن خوشامدگویی به اساتید و فرهیختگان پاکستانی و تبریک حلول ماه رجب و اعیاد و موالید این ماه مبارک، گفت: در آستانه دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی قرار داریم، این انقلاب به لطف الهی تا امروز استمرار داشته و به فضل الهی هر روز بر قوت و عزت آن افزوده شده است.
وی ضمن گرامیداشت یاد امام خمینی (قدس سره) و شهدای انقلاب اسلامی، ابراز داشت: انقلاب اسلامی یک پدیده ملی و مختص به یک منطقه نیست؛ بلکه یک حرکت الهی و فرهنگی است که همه انسانهای عالم مخاطب آن هستند. همانگونه که اسلام عزیز تنها مربوط به یک قوم، زبان و کشور نبوده و رحمتی برای همه عالم بشریت به شمار میآید، انقلاب اسلامی نیز نگاهی جهانی دارد و خود را مروج آرمانهای انسانی و جهانی همچون اخلاق، معنویت و عدالت میداند.
انقلاب اسلامی تسلط همه جانبه نظام سلطه را زیر سوال برد
رئیس جامعةالمصطفی دشمنی با انقلاب اسلامی را ناشی از همین نگاه جهانی دانست و ابراز داشت: نظام سلطه که با پیروزی انقلاب اسلامی احساس نمود، رقیبی پدید آمده که تسلط همهجانبه آنان در جهان را زیر سوال خواهد برد؛ از روز نخست دشمنی خود را نسبت به این حرکت آغاز نمود. اما همانگونه که دشمنیها با اسلام و پیامبر (ص) نتوانست جلوی پیشرفت پیام الهی را بگیرد و امروز اسلام در سراسر عالم گسترش یافته است، قطعاً این دشمنیها نیز علیرغم هزینههای فراوان، به سرانجام نخواهد رسید و این شجره مبارکه، روز به روز تنومندتر و پربارتر خواهد شد.
وی پیروزی جبهه حق را وعده تخلف ناپذیر الهی خواند و گفت: ما با تمام وجود به این وعده الهی یقین و ایمان داریم. البته شرط این پیروزی آن است که در راه خدای تعالی ثابت قدم باشیم. اگر ما در مسیر الهی حرکت کنیم، قطعاً خدای متعال نیز ما را یاری خواهد کرد.
انقلاب اسلامی امروز به درختی تنومند مبدل شده است
حجت الاسلام عباسی با اشاره به انواع توطئههای دشمنان انقلاب اسلامی از جمله دامن زدن به تجزیهطلبی و جنگ داخلی، حمایت همه جانبه از صدام جنایتکار در جنگ تحمیلی و تحریم و جنگ اقتصادی، تصریح کرد: علیرغم همه این دشمنیها، به لطف الهی این نهال نورسیده رشد کرد و امروز به درختی تنومند مبدل شده است. از لحاظ علمی با همه مشکلات و دشمنیها، جمهوری اسلامی ایران رتبه پانزدهم جهان و نخست منطقه را در اختیار دارد و کشوری که برای دفاع خود در زمان جنگ تحمیلی با مشکلات فراوانی مواجه بود، امروز از لحاظ دفاعی در شرایطی قرار دارد که قدرتهای بزرگ نیز جرأت درگیری نظامی با آن را ندارند.
وی صحنه رویارویی امروز را در عرصه جنگ رسانهای و فکری دانست و اذعان داشت: دشمن امروز با تمام قوای رسانهای خود به بمباران فکری و تبلیغاتی افکار عمومی جهان مشغول است و به ویژه دوستداران انقلاب اسلامی را هدف گرفته است. سلاح ما در این جنگ، فکر، اندیشه، قلم و مباحث علمی است و وظیفه اصلی نیز بر عهده مراکز فرهنگی و علمی قرار دارد.
دانشپژوهان المصطفی، سفیران صلح، دوستی و برادری هستند
حجت الاسلام عباسی در ادامه به معرفی جامعةالمصطفی پرداخت و اظهار داشت: المصطفی مرکز علمی و بینالمللی است که اندیشه اسلام ناب و اهل بیتی را در جهان ترویج مینماید. امروز دهها هزار نفر از حدود ۱۳۰ ملیت مختلف در مقاطع مختلف مشغول تحصیل در این مرکز هستند که الگویی ارزشمند از اخوت و برادری اسلامی به شمار میآیند.
وی دانشپژوهان المصطفی را سفیران صلح، دوستی و برادری میان مسلمانان دانست و گفت: برخلاف برخی مراکز علمی در جهان اسلام که مروج تکفیر، تفرقه و دشمنی هستند، طلاب و دانشجویان در جامعةالمصطفی، فرهنگ برادری، تقریب و همکاری را میآموزند و آن را در سراسر جهان ترویج مینمایند.
رئیس جامعةالمصطفی در پایان ضمن تقدیر از مسئولان مرکز کوتاه مدت و فرصتهای مطالعاتی جامعةالمصطفی، اظهار امیدواری کرد این دوره برای فراگیران پاکستانی مفید و سودمند باشد.
شایان ذکر است در ادامه این جلسه، شماری از فرهیختگان پاکستانی به بیان نظرات و دیدگاههای خود پرداختند.