به گزارش خبرگزاری مهر، شمسالدین شمسی، در نشست مشترک اعضای این شورا با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه پرستاران تأمین اجتماعی و قسمت عمده پرستاران بخش خصوصی تحت نظارت سازمان تأمین اجتماعی قرار دارند؛ خطاب به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اظهار کرد: شما یکی از مدافعین سرسخت اجرای قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری بودید و تلاش کردید تا قانون بر زمین ماندهای که مقام معظم رهبری دو سال پیاپی بر اجرای آن تأکید فرمودند؛ با حمایت دولت و رئیسجمهور، اجرایی شود.
وی افزود: یکی از گلایههای همکاران پرستاری این است که برخی قوانین در بیمارستانهای تأمین اجتماعی نسبت به وزارت بهداشت با تأخیر اجرا میشوند که از جمله این قوانین، قانون ارتقای بهرهوری است.
رئیس شورای عالی نظام پرستاری ادامه داد: امیدواریم با درایت وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی این مشکلات حل شود؛ بحث قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری نیز باید در تأمین اجتماعی و بخش خصوصی اجرا شود. مشخص نیست متولی بخش خصوصی در رابطه با قوانین پرستاری که اجرا نمیشود، کدام سازمان است و آیا مسئولیت نظارت بر اجرای قوانین در بخش خصوصی برعهده وزارت بهداشت است یا وزارت کار و یا سایر نهادها.
شمسی گفت: فوقالعاده ویژه پرستاران نیز از دیگر مطالباتی است که با تأخیر یک ساله در تأمین اجتماعی پرداخت شد و یک دوم تا یک سوم مبلغی است که در وزارت بهداشت پرداخت میشود که منجر به اختلاف درآمدی بین پرستاران وزارت بهداشت و سازمان تأمین اجتماعی شده است.
وی تصریح کرد: موضوع دیگر این است که به دلیل کمبود نیروی انسانی در حوزه پرستاری، شاهد اضافه کارهای اجباری پرستاران هستیم که این مسئله برای زنان پرستار مشکل ایجاد میکند، زیرا این بانوان علاوه بر کار کردن بیرون از منزل، میبایست در خانه نیز در تربیت فرزند و همسرداری نیز نقش ایفا کنند؛ البته که این موضوع از تأکیدات دین مبین اسلام نیز هست، اما متأسفانه به دلیل کمبود پرستار، اضافه کار اجباری برای آنها لحاظ میشود که این روند باید اصلاح شود.
رئیس شورای عالی نظام پرستاری در پایان به مشکلات پرستاران شاغل در مناطق مرزی کشور اشاره و خاطرنشان کرد: گلایه این پرستاران این است که فوقالعاده حق مناطق مرزی آنها به دلیل اینکه فوقالعاده ویژه دریافت میکنند، حذف شده است که امیدواریم به این موضوع نیز رسیدگی شود.