به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت؛ دکتر غلامرضا حسن زاده در هفتمین همایش مرجعیت علمی با عنوان «ادغام آموزش علوم پزشکی در نظام سلامت؛ دستاورد پرافتخار و تجلی مرجعیت علمی نظام جمهوری اسلامی ایران» اظهار کرد: رسیدن به مرجعیت علمی نیاز به ابزارهایی دارد که یکی از این ابزارها، ادغام آموزش پزشکی در نظام سلامت است.
حسن زاده با اشاره به تجلی مرجعیت علمی اضافه کرد: امروز تعداد دانشجویان علوم پزشکی در سطح کشور افزایش یافته است و در سطح بینالمللی بیش از ۷ هزاردانشجو در رشته مقاطع مختلف تحصیل می کنند.
وی خاطرنشان کرد: بیشترین دانشجویان خارجی از کشورهای پاکستان، هند، عراق و قاره اروپا، قاره آمریکا و آفریقا هستند؛ در واقع از ۵۴ کشور دنیا ما دانشجوی بین المللی داریم.
رئیس انجمن آموزش علوم پزشکی ایران تصریح کرد: این دستاوردها به واسطه ادغام آموزش علوم پزشکی درعرصه خدمات سلامت کسب شده است البته باید توجه داشت که این دستاورد ها باید نیازهای متغیر جامعه را پوشش دهند.
حسن زاده، تاب آوری کادر درمان در دوران کووید را حاصل آموزش مناسب و یکی از دستاوردهای خوب ادغام برشمرد وافزود: بهره مندی از تجارب و توانمندی های دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور در حوزه ادغام آموزش علوم پزشکی در عرصه خدمات نظام سلامت فرصت مناسبی برای توسعه منطقه و کشور است و نیل به این هدف یعنی ارتقای جایگاه ایران به عنوان کشوری توسعه یافته و برخوردار از دانش پزشکی پیشرفته و ارتقاءشاخص های کمی و کیفی در گرو بازنگری ساختارها، بالا بردن کارایی و کارآمدی نظام ادغام یافته علوم پزشکی است.
وی عنوان کرد: انجمن علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران با سر لوحه قراردادن مرجعیت علمی کشور و برگزاری ۶ همایش ملی مرجعیت همواره تلاش کرده است تا به نحو شایسته و ارائه راهبردهای کلان و راهکارهای موثر در این مسیر اقدام کند.
رئیس انجمن آموزش علوم پزشکی ایران اظهار داشت: امیدوارم هفتمین همایش مرجعیت علمی، تجلی جایگاه و مجالی مناسب دراختیار صاحبنظران و علاقهمندان قرار دهدو امکان هماندیشی، تبادل تجارب وشناسایی مشکلات مشترک و هم افزایی تلاشها برای یافتن راه حل ها حول موضوع ادغام آموزش علوم پزشکی و ظرفیتهای آن در توسعه مرجعیت علمی کشور فراهم شود.