به گزارش خبرنگار مهر، رضا جعفری عصر چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی مدیران دستگاههای تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی در استان البرز اظهار کرد: منابع بانکهای خصوصی استان باید در راستای رونق اقتصادی استان البرز مصرف شود.
وی افزود: بانکهای خصوصی استان با شاخص منابع به مصارف ۲۵ درصدی در پایینترین رده استانها قرار گرفتهاند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان البرز بیان کرد: ۸ بانک خصوصی استان البرز ،۲۶ هزار میلیارد تومان منابع استان را جذب کردند و فقط ۳,۶۰۰ میلیارد تومان یعنی کمتر از ۱۴ درصد مصارف داشتند که به هیچ وجه قابل قبول نمیباشد.
وی برای نمونه از یکی از بانکها که ۵,۷۰۰ میلیارد تومان منابع از استان جذب کرد ولی فقط ۲۳۰ میلیارد تومان به متقاضیان تسهیلات اعطا نمود، انتقاد کرد و گفت: استان البرز به دلیل موقعیت خاص صنعتی خود به کمک و یاری همه بانکهای استان منجمله بانکهای خصوصی استان نیاز مبرم دارد.
جعفری در ادامه رعایت بخشنامه لازم الاجرای بانک مرکزی مبنی بر پرداخت حداقل ۵۰ درصد منابع جذب شده در قالب تسهیلات را از بانکهای خصوصی خواستار شد.
وی با اشاره به ارتقای اداره اموال تملیکی استان البرز به اداره کل اموال تملیکی استان، از تفویض اختیار وزیر امور اقتصادی و دارایی به ادارات اموال تملیکی استانها مبنی بر فروش و واگذاری کالاهایی که بیش از یک سال از ورود آنها به انبار گذشته است و حداقل یک بار در مزایده مطرح و به فروش نرسیده باشند تا سقف سه برابر نصاب معاملات کوچک یعنی تا ۳۰۰ میلیون تومان خبر داد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان البرز خاطرنشان کرد: تفویض اختیار در اختیار اصلاح حواله فروش، اختیار در تمدید واریز وجه، اختیار تغییر قیمت در کالاهایی که حداقل دوبار در مزایده به فروش نرفتند، اختیار فروش ضایعات حاصل از انهدام، اختیار ارزیابی کالا توسط ارزیاب استان، اختیار تمدید حوالههای فروش، اختیار اعاده کالاهای متروکه، اختیار فروش و واگذاری کالاهای سریع الفساد و سایر اختیارات که میتواند نقطه عطفی برای ارائه خدمات اموال تملیکی در استانها باشد.
بنابراین گزارش، در ادامه جلسه شورای هماهنگی مدیران دستگاههای تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی در استان البرز، مدیران دستگاههای تابعه نسبت به ارائه گزارش عملکرد ده ماهه سال ۱۴۰۱ دستگاههای مذکور اقدام نموده و به بیان مشکلات، نقطه نظرات و پیشنهادات خویش در راستای اجرای بهینه امور پرداختند.