به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر ابوالفضل خواجویراد با اعلام این خبر افزود: نتیجه این اقدامات منجر به افزوده شدن رشتههای جدید، تهیه و تدوین سرفصلهای دروس متناسب با نیاز روز جامعه و بهرهوری حداکثری از آموزشهای فراگرفته در حوزههای بهداشت و درمان بوده است.
وی با اشاره به اقدامات شاخص حوزه آموزش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از دهه فجر سال گذشته تا سال جاری گفت: بخشی از این اقدامات شامل جشنواره آموزشی شهید مطهری در سطوح دانشگاهی و کشوری و کسب ٢۰ رتبه برتر (٢ کشوری و ١٨ دانشگاهی)، برگزاری چهاردمین المپیاد کشوری دانشجویان پزشکی و کسب ٢۴ رتبه برتر توسط نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تجهیز گروهها و بیمارستانهای آموزشی در رشتههای مختلف پایه و بالین، همایش منطقهای هیأتهای اجرایی جذب دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی خراسان بزرگ با حضور مسئولان معاونت آموزشی وزارت بهداشت، اعضای کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی و مسئولان شورای عالی انقلاب فرهنگی را بخش دیگری از این اقدامات برشمرد.
وی گفت: برگزاری مدرسه صرع با حضور متخصصان مغز و اعصاب ایران و آلمان و امضای تفاهم نامه همکاریهای آموزشی، پژوهشی و درمانی، برگزاری المپیاد علمی دانشجویی و کسب ١٨ رتبه برتر، انجام فراخوانهای نوبتهای هجدهم و نوزدهم جذب هیأت علمی کارا و مؤثر بوده است.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در طول یک سال اخیر برگزاری آزمونهای بورد تخصصی در رشتههای پزشکی و دندانپزشکی را داشتیم، خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در آخرین آزمونهای برگزار شده بیش از ۵١ رتبه برتر داشت.
خواجویراد تأکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در آزمون بورد پزشکی ٢٣ برگزیده داشت و در میان این برگزیدگان یک رتبه اول، ٣ رتبه دوم، یک رتبه سوم، ۵ (۵ درصد برتر) و ١٣ (١۰ درصد برتر) داشتیم؛ همچنین در آزمون بورد دندانپزشکی هم ٢٨ برگزیده داشتیم و از این تعداد نیز ٩ نفر موفق به کسب رتبه برتر شدند که شامل ۵ رتبه اول، ٣ رتبه دوم و یک رتبه سوم بودند و در کنار آن ١١ (۵ درصد برتر) و ٨ (١۰ درصد برتر) داشتیم.
وی اضافه کرد: برگزیدگان آزمون متمرکز بورد تخصصی پزشکی کشور در رشتههای ارتوپدی، ارولوژی، رادیولوژی، داخلی، قلب، طب اورژانس، زنان و زایمان، پزشکی هستهای، جراحی عمومی، چشمپزشکی روانپزشکی، پوست، بیماریهای مغز و اعصاب و جراحی مغز و اعصاب بوده و برگزیدگان آزمون متمرکز بورد تخصصی دندانپزشکی کشور هم در رشتههای رادیولوژی، جراحی دهان، فک و صورت، اندو، پروتز، پریو، ترمیمی، ارتودونسی، اطفال، بیماری دهان و دندان بودند.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن اشاره به عضویت بیش از ٣١ درصد دانشجویان این دانشگاه در مقاطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد، دکتری و فوق تخصص)، خاطرنشان کرد: عضویت بیش از ۶۰ عضو هیأت علمی به عنوان اعضای هیأت ممتحنه دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دیگر موارد قابل ذکر در حوزه آموزش بوده است.
خواجویراد افزود: از اقدام مهم صورت گرفته دیگر ارتقاء توانمندیها در راستای توسعه بینالمللی سازی بود و در کنار آن به افزایش دو برابری ظرفیت پذیرش دانشجوی بینالملل توجه شد و عدد آن ١۰ به ٢۰ درصد مجموع دانشجویان افزایش یافت.
وی از ایجاد یک دانشکده جدید در دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد و گفت: راهاندازی دانشکده فناوریهای نوین اقدام شاخص دیگر یک سال اخیر بوده و در تلاش هستیم که از مهر ماه سال آینده و پس از جذب هیأت علمی و پذیرش دانشجو کلاسهای درس این دانشکده را آغاز کنیم.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: مهمترین برنامه پیش رو در حوزه آموزش افتتاح پردیس دانشکدههای دانشگاه علوم پزشکی مشهد خواهد بود، طرحی که در نوع خود بینظیر بوده و ساخت این پروژه عظیم در مراحل پایانی قرار دارد و این مجموعه آموزشی بهزودی با حضور مسئولان کشوری، استانی و شهری به بهرهبرداری میرسد.
خواجویراد تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد ٩٧١ عضو هیأت علمی و ٩٣۰٩ دانشجو داشته که ٣۵۰ نفر از آنان دانشجوی بینالملل هستند و اساتید و دانشجویان این دانشگاه در ٨٧ گروه آموزشی در حال تدریس و تحصیل هستند و باید اشاره کنیم که با توجه به ارتقاءها و افزایش ظرفیتها بر تعداد این اعداد در هر ٣ بخش افزوده شد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ما به دنبال بهرهوری حداکثری در حوزه آموزش هستیم تا از ظرفیت اساتید به نحو احسن در مسیر پرورش پزشکان و متخصصان آینده جامعه استفاده شود.