به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حسین نژاد عصر دو شنبه در دیدار معاون اجرایی، مشاور امور استانها و مدیر روابط عمومی مرکز پژوهش مجلس اظهار کرد: افتتاح اندیشکده حکمرانی و قانون گذاری استان موجب میشود تا اطلاعات خاص در حوزه اقلیم، فرهنگ و سایر موضوعات در تصمیم سازی مرکز پژوهش مجلس مؤثر باشد.
استاندار خراسان ادامه داد: وجود مرکز پژوهش مجلس موجب میشود در بسیاری از لوایح و طرحها اتکای نمایندگان مجلس به گزارش این مرکز باشد؛ لذا با تمام امکانات و اختیارات استان از این مرکز پژوهش حمایت خواهیم کرد.
پورموسی، مشاور امور راهبردی مرکز پژوهش مجلس نیز گفت: استانها دارای ظرفیتهای بالقوه ای در حوزه قانونگذاری و حکمرانی هستند که میتواند به مرکز پژوهشهای مجلس کمک کند. پ
وی هدف از تشکیل اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری در استانها را مداخله در حل مسائل استان در جهت بهبود قانونگذاری و روشهای نظارت بر امور مجلس عنوان کرد.
فرهادی، معاون اجرایی مرکز پژوهش مجلس در این دیدار گفت: مبنای تصمیم گیری بسیاری از سازمانها گزارشهای مرکز پژوهش است اما عدم حضور پژوهشگران سایر استانها به شدت احساس میشود چون درخواستهای نمایندگان به مرکز پژوهش بسیار بالاست که عمده آنها محلی است.
وی افزود: در گام نخست یازده استان را جهت افتتاح مرکز پژوهش مجلس انتخاب شده که یکی از آنها خراسان شمالی است.
وی ادامه داد: نیازهای نمایندگان مجلس در این مرکز مورد پژوهش قرار میگیرد تا طرحهای ارائه شده به مجلس از پختگی لازم برخوردار باشد