به گزارش خبرنگار مهر، سردار مظاهر مجیدی در مراسم افتتاح طرحهای اقتصاد مقاومتی در ملایر با اشاره به خدمات گروههای جهادی و بسیج سازندگی اظهار کرد: بسیجیان فعال در گروههای جهادی همچون سربازان کشور به آبادانی و پیشرفت کشور خدمت کردند.
وی به دستاوردهای چهل و چهارساله انقلاباسلامی ایران اشاره کرد و افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران بارها شاهد اقدامات ضد امنیتی در کشور بودیم که نمونه آن در صحرای طبس رخ داد اما با عنایت خدا شاهد شکست دشمن بودیم.
سردار مجیدی افزود: افسران جنگ اقتصادی امروز گروههای جهادی هستند و اقتصاد مقاومتی باید بومی شده تا همه مردم بتوانند روی پای خود بایستند تا تکانهای اقتصادی دنیا برای کشور مشکلساز نشود.
وی تأکید کرد: مجموعه گروههای جهادی در پیشبرد اقتصاد و تحقق اقتصاد مقاومتی پیشرو هستند که اثرگذاری بالایی دارند.
فعالیت ۱۸۰ گروه جهادی در شهرستان ملایر
در ادامه این آئین، حمیدرضا آقابیگی نیز با بیان اینکه ۱۸۰ گروه جهادی در شهرستان ملایر مشغول فعالیت هستند، اظهار کرد: همزمان با ایام دهه فجر در ملایر شاهد افتتاح طرحهای اقتصادی مقاومتی هستیم.
مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه ملایر، به افتتاح دو کارگاه خیاطی در شهر ملایر با ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات از بسیج سازندگی را از جمله طرحهای امروز دانست و گفت: پیگیری تکمیل دهکده اقتصاد مقاومتی در روستای حسینآباد ناظم نیز در حال انجام است.
وی تصریح کرد: به همت گروه جهادی گیاهواره و حمایتهای بسیج سازندگی ملایر مبلغ ۴۸ میلیارد و در راستای ایجاد دهکده اقتصاد مقاومتی و ایجاد ۳۵ کارگاه تسهیلات جذب شده است که ۴ کارگاه آن امروز افتتاح و به بهرهبرداری رسید.
مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه ملایر افزود: این کارگاه شامل باشگاه بدنسازی، کارگاه صنایع پلیاستر فیلمبرداری و عکاسی و محصولات ترشیجات و شوریجات است و در کنار بهرهبرداری از این کارگاهها نمایشگاه اقتصاد مقاومتی شامل محصولات دهکده اقتصاد مقاومتی افتتاح شد.
آقابیگی در ادامه صحبتهای خود به افتتاح ۲ خانه نیازمند در شهرستان ملایر اشاره کرد و گفت: به همت گروه جهادی یکخانه نیازمند در روستای جوزان در زیربنای ۷۰ متر و با ۱۶۰ میلیون تومان کمک خیرین افتتاح شد.
وی افزود: با توجه به قرارداد منعقد شده بین بسیج سازندگی و کمیته امداد چهل منزل مسکونی توسط گروههای جهادی احداث میشود که ۲۰ پروژه تحویل بسیج سازندگی شده و امروز یکی از این پروژه در روستای کهریز ناظم به بهرهبرداری رسید.
آقابیگی به افتتاح یک کارگاه ریسندگی در روستای قلعه جوزان اشاره کرد و گفت: این کارگاه برای ۱۵ نفر بهصورت مستقیم ایجاد اشتغال کرده و در آن پشم گوسفند را به نخ تبدیل میشود.