به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، آلیسیا کرنز ، رییس کمیته روابط خارجی پارلمان انگلیس، معتقد است کاربران باید بدون هیچ سوالی از شر این اپ خلاص شوند، زیرا این پلتفرم اشتراک گذاری ویدئو کوتاه با تلاش های چین برای ساختن یک دولت تمامیت خواه فناورانه مرتبط است.
پیش از این به دلیل آنکه شرکت مادر تیک تاک یعنی بایت دنس در چین تاسیس شده است، منتقدان درباره ارتباطات این اپ با دولت کشور مذکور ابراز نگرانی کردند، زیرا به عقیده آنها ممکن است اپ داده های کاربران را در اختیار دولت چین قرار دهد.
در دسامبر ۲۰۲۲ میلادی لیز کانتر یکی از مدیران تیک تاک تاکید کرد دولت چین تاکنون خواستار دسترسی به داده های کاربران انگلیسی نشده و حتی در صورت چنین درخواستی، داده ها ارائه نخواهند شد.
کرنز در یک برنامه تلویزیونی در این باره گفت: ما ساده لوحانه عمل می کنیم. تیک تاک به کمیته تحت نظر من مشاوره داد و اعلام کرد به هیچ وجه افرادی که با دولت چین همکاری می کنند به داده های کاربران انگلیسی دسترسی نخواهند داشت. اما قبلا شاهد آن بودیم که کارمندان تیک تاک در چین داده های کاربران اروپایی را هک کردند تا بتوانند منبع یک خبرنگار را ردیابی کنند.
او در ادامه افزود: زیرا تیک تاک داده هایی را فاش می کند که فرد را در معرض خطر قرار می دهد. این داده ها عبارتند از دوستان فرد، علایق وی(تمایلاتی که فرد دوست ندارد عموم مردم از آن اطلاع داشته باشند)، افرادی که فرد با آنها محاوره خصوصی دارد و اماکنی که فرد در آنها تردد می کند. داده های ما یک ضعف کلیدی است و چین یک دولت تمامیت خواه فناورانه براساس داده های ما خواهد ساخت. بنابراین ما باید درباره محافظت از خود جدی تر عمل کنیم.