مقدار مصرف انرژي در كارخانه هاي توليد مصالح ساختماني كشور ، دو تا سه برابر خط توليد كشورهاي صنعتي است.

به گزارش خبرگزاري مهر، عضو هيات علمي سومين همايش بهينه سازي مصرف انرژي در بخش ساختمان با اعلام اين مطلب افزود: متاسفانه مصالح توليدي در كشور از استاندارد لازم برخوردار نيست و در بخش توليد و مصرف رعايت استاندارد نشده است.
مهندس موسي خليلي افزود: به علت رعايت نشدن استاندارد مصالح در ساخت و سازها ، در يك ساختمان در فصل سرما بيش از 50 درصد حرارت توليد شده از طريق جداره هاي شفاف و ديوارهايي كه مصالح غير استاندارد دارند هدر مي روند.
به گفته وي در بخش ساختمان ، هم اكنون مصرف انرژي در شهر تهران به ازاي يك متر مربع در سال ، 310 كيلو وات برآورد شده است.
خليلي افزود: اين در حالي است كه در شهرهاي مشابه شهر تهران در كشورهاي صنعتي اين مقدار 120 كيلووات ساعت بر حسب متر مربع در سال است كه گوياي استفاده غير منطقي انرژي به مقدار 6/2 برابر در كشور است.
وي تصريح كرد كه از نظر حجم مصرفي انرژي، بخش ساختمان بالاترين مصرف را دارد، بطور ي كه از اين مقدار 70 درصد براي گرمايش ساختمانهاي مسكوني و تجاري، 23 درصد براي توليد آبگرم و 7 درصد براي پخت و پز مصرف مي شود.
وي گفت: با توجه به اين مصرف زياد، بهينه سازي مصرف انرژي در بخش ساختمان نياز به توجه جدي دارد. سومين همايش بهينه سازي مصرف سوخت كشور در بخش ساختمان در روزهاي 26 تا 29 بهمن ماه با همكاري شبكه جهاني انرژي هاي تجديد پذير برگزار مي شود.