جعفر کاویانی دلشاد در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه از ۲۴۰ کیلومتر ایل راه عشایری در سطح استان، حدود ۶۰ کیلومتر با اعتبار یک میلیارد و ۳۳۰ میلیون تومان ترمیم شد، اظهار کرد: با توجه به خشکسالیهای سالهای اخیر، برای آبرسانی به عشایر نیاز به ۷ تانکر آب است.
وی خاطرنشان کرد: در استان در سال ۱۴۰۱ حدود ۳۶ هزار مترمکعب توزیع آب برای شرب و دام با اعتبار ۲ میلیارد و ۳۴۰ میلیون تومان به صورت بلاعوض از جانب دولت برای آبرسانی به عشایر کمک شد.
مدیر امور عشایر استان همدان از اجرای شبکه توزیع آب کانون اسکان عشایر گمار قشلاق با ۶۰۰ متر لوله گذاری به اعتبار ۱۵۰ میلیون تومان خبر داد و افزود: صندوق خرد زنان عشایری در حال پیگیری است که ۲۰ نفر از بانوان تولیدات صنایع دستی و گیاهان دارویی انجام میدهند که با امضای سفته تا حدود ۲۵۰ میلیون تومان تسهیلات با سود ۴ درصد دریافت میکنند.
کاویانی دلشاد خاطرنشان کرد: سه صندوق خرد زنان نیز تا پایان سال راه اندازی میشود.
این مسئول در ادامه صحبتهای خود با بیان اینکه بالغ بر ۲ میلیارد و ۹۴۵ میلیون تومان از محل اعتبارات تملک دارایی شامل اعتبارات متوازن و استانی تخصیص داده شد که ۲۸۲ میلیون ریال تخصیص داده شده است، عنوان کرد: از محل ارزش افزوده حدود ۷۰۶ میلیون تومان اعتبار تا الان تخصیص داده شد.
وی با اشاره به اینکه هم چنین ازمحل اعتبار ملی بند الف تبصره ۶ نیز حدود ۷۷۵ میلیون تومان تخصیص داده شد، یادآور شد: از محل اعتبارات محرومیت زدایی نیز بالغ بر ۱۸ میلیارد تومان اعتبار برای حوزه عشایر استان همدان مصوب شده است.
مدیر امور عشایر استان همدان با اشاره به سفر رئیس جمهور به استان نیز گفت: طی این سفر، از محل اعتبارات سفر ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای حوزه عشایر استان همدان مصوب شد.
کاویانی دلشاد با بیان اینکه ۳۵ درصد از صنایع دستی متعلق به تولیدات عشایر است، گفت: در این زمینه نیز چند سایت گردشگری در گاماسیاب نهاوند، میدانک و غارعلیصدر راه اندازی خواهد شد.