روند امداد و نجات زلزله سوری در حلب و لاذقیه در حالی ادامه دارد که گروههای مسلحی که در ادلب هستند اجازه ورود کمک ها از مجرای دولت سوریه را نمی دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر، خبرنگار المیادین در حلب اعلام کرد: عملیات جستجو و نجات منطقه زلزله زده در حلب تا ۴۰ ساعت دیگر پایان خواهد یافت. اهالی حلب پس از تاریک شدن هوا از برودت هوای شدید رنج می‌برند و برق نیز در این شهر قطع است.

این شبکه خبری گزارش داد که شمار افرادی که از زیر آوار بیرون کشیده شدند تا این لحظه به ۶۰۰ نفر رسیده است.

خبرنگار المیادین در حلب همچنین اعلام کرد: کمک‌ها وتیم های نجات به حلب از کشورهای دوست و متحدان سوریه به تلاش‌های امداد رسانی کمک قابل توجهی کرده است.

این شبکه خبری همچنین از لاذقیه در شمال سوریه و در کرانه دریای مدیترانه گزارش داد که تیم‌های نجات بصورت پیوسته شبانه روزی در حال تلاش هستند تا آوارهای ناشی از زمین لرزه در این شهر را از میان بردارند.

مسئولان امداد رسانی در لاذقیه اعلام کردند که عملیات امداد و نجات در محله العسالیه در شهر جلبه در لاذقیه تمام شده است و عملیات در دیگر محله‌ها ادامه دارد.

از سوی دیگر برخی منابع به المیادین اعلام کردند: طرف اماراتی از سه روز قبل در حال گفتگو با گروههای مسلح در ادلب به منظور گشودن گذرگاههاست و این گروه‌ها مخالفت کرده‌اند. این گروه‌ها راضی به ورود کاروان کمک‌ها از طریق هلال احمر سوریه و سازمانهای بین المللی در سوریه شده‌اند.

منابع مذکور افزودند: این گروههای مسلح خواهان کمک‌های بین المللی به این بهانه هستند که دولت سوریه کمکی ارسال نخواهد کرد یا با ارسال کمک مخالفت خواهد کرد.

همچنین خبرنگار المیادین گزارش داد: کاروان کمک‌های سوریه آماده ورود به ادلب است و منتظر اجازه گروههای مسلح برای ورود است. این کاروان کمک‌ها از طریق سازمان ملل و از راه گذرگاه سراقب وارد خواهد شد. تلاش گروههای مسلح برای ورود کمک‌ها از ترکیه با شکست روبرو شده است.

درخواست پارلمان سوریه از جامعه بین المللی

پارلمان سوریه از جامعه بین المللی خواست که سریعاً تحریم ظالمانه و اقدامات یکجانبه و تحمیلی علیه سوریه را بردارند.

همچنین پارلمان سوریه از کشورهای عضو سازمان ملل خواست که به مسئولیت‌های خود عمل کنند و به کشورهایی که اقدامات ظالمانه علیه ملت سوریه ادامه می‌دهد، فشار بیاورند.

تأثیر عمیق تحریم‌ها بر شهروندان سوری

ایمان الطرابلسی سخنگوی کمیته بین المللی صلیب سرخ به اثر عمیق تحریم‌ها علیه سوریه و تأثیر آن بر شهروندان سوری اشاره کرد.

وی افزود: پس از ۱۲ سال از بحران سوریه، سوری‌ها فقط به غذا یا اقلام پزشکی نیاز ندارند بلکه به آب و برق و بازسازی راه‌ها نیاز دارند.