رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: در حال تلاش برای ایجاد شرایطی هستیم که در داخل مدرسه این امکان را فراهم کنیم که کتابخانه‌ های مدارس جدی تر و فعال‌تر شوند.

حجت الاسلام علی لطیفی معاون وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص سیاست‌های جدید وزارت آموزش و پرورش مبنی بر ورود کتب غیر درسی به مدارس و کلاس‌های درس گفت: در حال تلاش برای ایجاد شرایطی هستیم که در داخل مدرسه این امکان را فراهم کنیم که کتابخانه‌ های مدارس جدی تر و فعال‌تر شوند.

وی ادامه داد: مسئله دیگر این است که همه چیز مدرسه بر اساس کتاب و ساعات درسی نیست تثبیت اهمیت کتاب غیر درسی و کتاب‌خوانی یک طراحی می‌خواهد؛ رویکرد ما این است که از مطالعه بیشتر کتاب غیر درسی حمایت کنیم و کمک کنیم تا این طراحی انجام شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: معاونت اموزش ابتدایی وزارت اموزش و پرورش هم طرحی را برای ایجاد کتابخانه در مدارس راه‌اندازی کرده است و سازمان پژوهش هم برای اجرای آن حمایت می‌کند.

حجت الاسلام لطیفی گفت: ایجاد کتابخانه رویکرد جدی ماست و ما باید ناظر به این طرح اقدامات موجود را بررسی کنیم. یا ساعات کلاس‌های درسی را کاهش دهیم یا کتاب‌های غیر درسی را که در راستای اهداف آموزش و پرورش هستند؛ به دانش اموزان معرفی کنیم و انان را تشویق به مطالعه بیشتر کنیم. باید روی هر یک از این اقدامات فکر و برنامه ریزی کرد.