به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد شرافت با اشاره به اقدامات دبیرخانه بیستوهفتمین جشنواره بینالمللی شعر فارسی رضوی در زمینه تحکیم روابط با نخبگان و علاقهمندان عرصه شعر و ادب فارسی اظهارداشت: در حوزه محتوا ۳ کارگاه برگزار خواهیم کرد؛ نخستین کارگاه در قم و اواخر بهمنماه جاری و کارگاه دوم در یزد و نیمهاول اسفندماه برگزار میشود که در حال نهاییکردن محل برگزاری کارگاه سوم نیز هستیم.
وی افزود: در این کارگاهها به پیشینه شعر رضوی و بایدها و نبایدهای شعر رضوی خواهیم پرداخت.
شرافت ادامه داد: جشنواره شعر رضوی یکی از قدیمیترین جشنوارههای شعر کشور است و در بین جشنوارههای ۱۶ گانه امام رضا (ع) نیز از قدیمیترین جشنوارهها محسوب میشود که این قدمت هم فرصت و هم به نوعی تهدید محسوب میشود.
دبیر بیست و هفتمین جشنواره بینالمللی شعر فارسی رضوی تصریح کرد: هر سال که از برگزاری جشنوارهها میگذرد، قدمت آنها اضافه و اعتبارشان بیشتر میشود اما گاهی هم ممکن است که به روزمرگی بیفتند.
وی عنوان کرد: طی جلساتی در استان کرمان به آسیب شناسی و بررسی محاسن و معایب جشنوارههای سابق پرداختیم؛ البته تمرکز اصلی ما در جشنواره بر روی محتوا است و صرف دریافت آثار رضوی برایمان اولویت ندارد، به همین جهت به دوستان شاعر پیشنهاد دادیم تا حوزههای معارف رضوی را در آثارشان بیشتر مدنظر داشته باشند.
شرافت خاطرنشان کرد: جشنواره اصلی شعر رضوی در کرمان برگزار میشود و باتوجه به اینکه مزار سیدالشهدای مقاومت در کرمان قرار دارد، لذا موضوع ویژه ما خادمالرضایی حاجقاسم است.
دبیر بیست و هفتمین جشنواره بین المللی شعر فارسی رضوی بیان کرد: نمیخواهیم صرفاً بُعد بینالمللی جشنواره تنها یک اسم باشد بلکه خواهان رسمیبودن آن هستیم تا بتوانیم عطر امام رضا (ع) را در کشورهای فارسیزبان بسط و گسترش دهیم. در همین راستا نیز مقدماتی انجام شده تا در کشور افغانستان شب شعری با حضور شعرای محترم افغانستانی داشته باشیم.
وی ادامه داد: صحبتهایی برای برگزاری شب شعر در کشور تاجیکستان هم شده بود که افغانستان به دلیل شرایط مناسبتر انتخاب شد.
شرافت در رابطه با آخرین وضعیت ارسال آثار به دبیرخانه بیستوهفتمین جشنواره بینالمللی شعر فارسی رضوی نیز گفت: بیش از ۱۰۰ اثر تاکنون به جشنواره رسیده درحالیکه ۱۰ فروردینماه آخرین مهلت ارسال آثار جشنواره است و در روزهای پایانی به صورت تصاعدی به آمار افزوده خواهد شد.