کرمانشاه- استاندار کرمانشاه با بیان اینکه باید از کارهای غیرکارشناسی پرهیز شود، گفت: طرح‌های توسعه گردشگری باید نمایان گر سرمایه تمدنی کرمانشاه باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد طیب صحرایی بعد از ظهر پنجشنبه در جلسه پیگیری اجرای طرح‌های مهم گردشگری استان کرمانشاه که با حضور جمعی از سرمایه گذاران بخش خصوصی و مدیران استان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از اولویت‌های قطعی و مهم استان توسعه گردشگری و استفاده از فرصت‌های موجود به منظور رونق اقتصادی کرمانشاه است.

وی با بیان اینکه پرداختن به بحث گردشگری استان بر اساس ذوق و سلیقه نیست بلکه یک ضرورت برای کرمانشاه با توجه به مزیت‌های موجود است، افزود: کرمانشاه دارای یک سرمایه خدادادی در بخش گردشگری و میراث فرهنگی است و باید به توسعه این بخش‌ها توجه ویژه داشته باشیم.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر توجه به انواع گردشگری از جمله گردشگری ورزشی و وجود مزیت‌های سلحشوری و مقاومت از جمله «نماد مقاومت زنان ایرانی» یعنی خانم فرنگیس حیدرپور، تصریح کرد: بنا به منویات مقام معظم رهبری، کرمانشاه سینه ستبر و چهره زیبای ایران اسلامی است که ما می‌توانیم بزرگترین جام‌های ورزشی را به عنوان موضوعات مختلف در راستای مقاومت و پایداری برگزار کنیم.

صحرایی با اشاره به ضرورت برنامه ریزی مناسب برای گرامیداشت «پنجم مردادماه روز ملی کرمانشاه»، بیان کرد: باید برای این روز مهم انواع ظرفیت‌های توسعه گردشگری در استان فعال و بیش از پیش با اجرای برنامه‌های متنوع به آن توجه شود.

وی به برنامه‌های ارائه شده در زمینه گردشگری استان اشاره و گفت: تمامی این برنامه‌ها در ابعاد مختلف فرصت‌های خوبی برای توسعه گردشگری هستند اما این کارها باید بر اساس ظرفیت‌های تمدنی استان اجرایی شوند و دستگاه‌ها موظف هستند که نسبت به اجرای زیرساخت‌ها برای کمک به بخش گردشگری تلاش خود را بکار گیرند.

وی از برگزاری نشست با وزرای راه و شهرسازی و نیرو در هفته آینده به منظور کمک به توسعه زیرساخت‌ها در استان و اجرای طرح‌های گردشگری در استان خبر داد.

صحرایی با بیان اینکه برای توسعه بخش گردشگری و اجرای طرح‌های گردشگر محور باید به مؤلفه‌های در نظر گرفته شده برسیم، گفت: برای توسعه این بخش باید همه ظرفیت‌ها و امکانات با رویکرد نگاه به ظرفیت‌های تمدنی استان به کار گرفته شوند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به وجود ظرفیت‌های بی بدیل و تاریخی در استان، عنوان کرد: توسعه ظرفیت‌هایی مانند بیستون، طاق بستان و منطقه گردشگری اورامانات نیازمند تدوین نقشه راه و نظام جامع گردشگری است.

وی ادامه داد: کرمانشاه دارای یک تمدن غنی است و هر طرحی که در زمینه گردشگری اجرایی می‌شود باید بر اساس این ظرفیت و مزیت مهم استان باشد.

استاندار کرمانشاه گفت: وقتی می‌گوئیم کرمانشاه «سرمایه تمدنی» یعنی اینکه هر پروژه و طرح باید یک اتصال کاملی به این موضوع داشته باشد بنابراین ضرورت دارد که مزیت‌های تاریخی استان را بشناسیم.

وی تاکید کرد: طرح‌های توسعه گردشگری باید نمایان گر کرمانشاه و همچنین معرف سرمایه تمدنی آن باشد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر پرهیز از اجرای کارهای بدون هدف در طرح‌های گردشگری، خاطرنشان کرد: طرح‌ها باید بر اساس یک طرح جامع ظرفیت‌های موجود و بومی استان که خیلی می‌تواند برای گردشگر جذابیت داشته باشد اجرایی شود.