به گزارش خبرنگار مهر، قاسم غریب آبادی ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: آموزش مردم برای رویارویی با حوادث و بحرانها جزو وظایف اصلی هلال احمر است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان افزود: در قالب دورههای کمکهای اولیه ۲۲ ساعته، مهارتهای داوطلبی ۴۰ ساعته، آمادگی در برابر مخاطرات طبیعی و انسان ساخت، دورههای مبتنی بر نیاز جوامع، آموزش خانههای هلال و مانورهای تمرینی از بهمن سال گذشته تاکنون، ۲۹ هزار و ۷۷۲ نفر آموزش دیدند.
وی ادامه داد: همچنین هزار و ۸۳۰ امدادگر و نجاتگر داوطلب در آموزشهای تخصصی اعم از اسکان اضطراری، پیش بیمارستانی، حمل و نقل جادهای، مخابرات و ارتباطات رادیویی، نجات در آوار، اصول دسترسی با طناب و اصول پیمایش و راهبری در عملیات جستوجو و نجات دوره دیدند.
غریب آبادی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: از بهمن ماه سال ۱۴۰۰ تا بهمن سال ۱۴۰۱ تعداد گلستان هزار و ۸۹۸ حادثه را تجربه کرده و بیشترین تعداد خدمات امدادی آن هزار و ۳۹۷ حادثه جادهای بوده و حوادث کوهستانی با ۱۴۱ حادثه در مرتبه بعدی قرار دارد.
وی افزود: از بهمن سال پیش تا کنون از ۱۰ هزار و ۴۷۴ نفر حادثه دیده، سه هزار و ۸۴۴ نفر مصدوم و هزار و ۵۳۰ نفر با همکاری نیروهای هلال احمر به مراکز درمانی استان انتقال داده شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان افزود: در این مدت ۶ هزار و ۷۴۶ امدادگر و نجاتگر در قالب دو هزار و ۵۷۷ تیم عملیاتی بکارگیری شدند و هزار و ۸۱۰ دستگاه آمبولانس، ۲۹۶ دستگاه خودروی نجات، ۳۵۹ دستگاه خودروی کمک دار و ۱۱۳ ست کوهستان مهمترین تجهیزاتی بوده که در عملیاتهای یکسال گذشته استفاده شده است.
غریب آبادی گفت: طی این مدت هلال احمر شهرستانهای گرگان، مینودشت و کردکوی بالاترین حوادث را پوشش دادهاند و در این بخش پایگاههای امدادونجات پایگاه زرین گلِ علی آباد کتول، پایگاه سه راهیِ گالیکش و اولنگِ کردکوی در حوادث بیشتری نسبت به دیگر پایگاههای امدادونجات استان خدمات امدادی ارائه دادهاند.
جذب بیش از ۶ هزار عضو جوان گلستانی به هلال احمر در یکسال گذشته
مدیرعامل هلال احمر گلستان درباره فعالیتهای حوزه جوانان استان گفت: در یک سال گذشته ۶ هزار و ۲۶۴ نفر جوان به عضویت هلال احمر درآمدهاند که با برنامه ریزی فرهنگی و تربیت امدادی برای خدمت به مردم به ویژه آسیب دیدگان از حوادث آماده میشوند.
وی با اشاره به اینکه برنامه ریزی برای جوانان جزو وظایف دستگاههای اجرایی است، افزود: در قالب طرح تابستانی شوق رویش بیش از ۶ هزار جوان عضو در برنامههای آموزشی، تفریحی و فرهنگی شرکت کردند.
غریب آبادی ادامه داد: همچنین در قالب در طرح یاس (یاران آسیب ستیز) حدود هزار و ۵۰۰ جوان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) تحت آموزشهای عمومی کمکهای اولیه قرار گرفتند.