کارگردان نمایش «در انتظار آدولف» عنوان کرد در اجرای این اثر نمایشی تلاش شده از فضای کمدی که در متن وجود دارد، فاصله بگیرند.

وحید صالحی کارگردان نمایش «در انتظار آدولف» که روزهای پایانی اجرای خود را در عمارت نوفل لوشاتو سپری می‌کند درباره این اثر نمایشی به خبرنگار مهر گفت: «در انتظار آدولف» نوشته ماتیو دلاپرته، الکساندر دلاپاتلیر است که علیرضا کوشک جلالی آن را ترجمه کرده و پیش از این نیز هم خود وی و هم هنرمندان دیگری این نمایشنامه را به صحنه برده‌اند. ما در اجرایی که از این نمایشنامه داشتیم تلاش کردیم کار به فرهنگ ایرانی نزدیک‌تر شود و نمایش برای مخاطب ایرانی باورپذیرتر باشد.

وی درباره حفظ شدن فضای طنز نمایش در این اجرا عنوان کرد: از طرف دیگر در این اجرا با توجه به شرایط این روزهای جامعه بارِ طنز نمایش کمتر و به دلیل طولانی بودن متن و اینکه نمایش باید حداکثر در ۷۰ دقیقه به صحنه می‌رفت بخش‌هایی از داستان کوتاه شده است اما تلاشمان این بوده که به اصالت متن ضربه نزنیم.

صالحی درباره مضمون و ویژگی‌های نمایش یادآور شد: داستان نمایش، داستان ساده‌ای است و درباره مشکلاتی که اختلاف سلیقه‌ها و قضاوت‌ها در رابطه بین انسان‌ها به وجود می‌آورد، صحبت می‌کند. در این نمایش ماجرای انتخاب اسم برای فرزند به دنیا نیامده وینسنت، یک مهمانی خانوادگی را به محلی برای پرخاش و اتهام به یکدیگر بدل می‌کند.

این کارگردان درباره طراحی دکور نمایش توضیح داد: با توجه به بضاعتی که داشتیم تلاش کردیم نمایش دکور جذاب و متناسبی با اجرا داشته باشد. اما چون در شرایط مالی خوبی قرار نداشتیم، نتوانستیم دکوری مانند اجرای آقای کوشک جلالی آماده کنیم ولی چون اُبین یزدانی طراح دکور خلاق نمایش بود، توانستیم با کمترین امکانات صحنه جذابی را آماده کنیم.

صالحی در پایان درباره استقبال مخاطبان از نمایش گفت: با توجه به فضای منفی که درباره گروه‌هایی که اجرا می‌روند وجود دارد و گاردی که از طرف دوستان خودمان هم وجود داشت در روزهای اول شاهد استقبال زیادی نبودیم اما هرچه جلوتر رفتیم کار بیشتر دیده شد و نمایش توانست خودش برای خودش تبلیغ کند.

«در انتظار آدولف» زندگی انسان‌هایی را روایت می‌کند که علی‌رغم ظاهر فرهیخته و اهل فرهنگ و ادبشان، افرادی بسیار دگم و سطحی‌نگر هستند.

در توضیح نمایش آمده است: وینست در مهمانی خواهر خود بابو و شوهرش پیر که استاد ادبیات است وارد یک بازی می‌شود؛ به آنها می‌گوید که نام آدولف را برای پسر خود که چند ماه دیگر بدنیا می‌آید انتخاب کرده. این انتخاب که یادآور دیکتاتور بزرگ آدولف هیتلر است باعث مشاجرات و بحث‌هایی می‌شود که رازهایی از خانواده را برملا می‌کند. نمایش فراز و نشیب‌های جذابی دارد و به انسان معاصر و به ویژه، به زنانی که خود را وقف خانواده و همسران‌شان کردند تا آنها پیشرفت کنند، می‌پردازد.

بازیگران نمایش (به ترتیب ورود) پویا فلاح، نسترن مهربانی، مهدی آدین، رامین ارقند، پریسا محمدی هستند که تا ۵ اسفند ماه ساعت ۱۹ در سالن شماره ۲ عمارت نوفل لوشاتو به صحنه می‌رود.

تیزر نمایش را اینجا ببینید.