به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر ابولفضل باقری فرد در مراسم تجلیل از دانشگاه های برتر و دانشجویان برتر هفتمین جشنواره جایزه ملی ایثار گفت: هدف از برگزاری این جشنواره شناسایی استعدادهای برتر و کادر یابی از دانشجویان ایثارگر برای آینده کشور است و برگزیدگان جشنواره مشمول دریافت تسهیلات استعداد درخشان می شوند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: حدود ۲۵۰ هزار دانشجو در رشته مقاطع مختلف وزارت بهداشت مشغول به تحصیل هستند و بیش از ۹ درصد از این دانشجویان جزو خانواده های شاهد و ایثارگر هستند.
وی اظهار داشت: هدف از برگزاری این جشنواره، شناسایی استعداد های برتر و کادر سازی برای آینده کشور است.
رئیس ستاد مرکزی شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت با بیان این مطلب که بیش از ۵۰ درصد از دانشجویان شاهد و ایثارگر در رشته های داروسازی، پزشکی عمومی و حرفه ای تحصیل می کنند، افزود: وظیفه ما است تا در وزارت بهداشت، امور مربوط به آموزش این گروه از دانشجویان را پیگیری کنیم.
رئیس هفتمین جشنواره جایزه ملی ایثار با اشاره به تاریخچه این جشنواره از سال ۱۳۹۵، خاطرنشان کرد: ۱۵ نفراز دانشجویان شاهد و ایثارگر در حوزه های آموزشی و پژوهشی جشنواره امسال، برگزیده شدند که می توانند از تسهیلات استعداد درخشان استفاده کنند.
باقری فرد افزود: توانمند سازی دانشجویان شاهد و ایثارگر دارای اهمیت است و باید به صورت جدی در دانشگاه ها به آن توجه شود.
رضا البرزی مدیر کل امور شاهد و ایثارگران وزارت بهداشت نیز در این مراسم گفت: ۲۰ هزار دانشجوی شاهد و ایثار، جامعه هدف ما در وزارت بهداشت هستند و بیش از ۴۰ درصد از این دانشجویان در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی قابل تقدیر هستند.
البرزی با اشاره به مقام شامخ جانبازان و گرامی داشت روز جانباز، افزود: جانبازان شهیدان زنده انقلاب هستند، رفع مشکلات رفاهی و تجلیل از آنها به ویژه حل مسائل جانبازان شیمیایی و اعصاب و روان، وظیفه ما است.
در این مراسم از دانشجویان برتر شاهد و ایثارگر هفتمین جشنواره جایزه آموزشی و تحصیلی ملی ایثار تقدیر شد و به مناسبت سالروز میلاد حضرت ابوالفضل عباس (ع)، جانبازان سرافراز وزارت بهداشت مورد تجلیل قرار گرفتند.