به گزارش خبرنگار مهر، روحالله اسدی، شامگاه پنجشنبه در پنجاه و ششمین نشست ستاد ساماندهی امور جوانان استان اصفهان اظهار داشت: بر اساس یکی از بندهای قانون تسهیل ازدواج جوانان، دستگاههای دولتی باید ۲۰ درصد از اماکن خود را در اختیار مراسم ازدواج جوانان قرار دهند که این موضوع با امضای رئیس جمهور به استانها ابلاغ شده است.
وی با بیان اینکه نحوه استفاده از این سالنها بستگی به شرایط شهرستانهای مختلف دارد، اظهار کرد: استفاده از سالنها و اماکن دولتی برای برگزاری جشن ازدواج جوانان در پنج استان آغاز شده و امید است به زودی این اتفاق در اصفهان هم بیافتد.
مدیرکل هماهنگی و نظارت بر امور جوانان وزارت ورزش خاطرنشان کرد: اگر قانون تسهیل ازدواج جوانان در ۱۷ سال پیش اجرا شده بود، بسیاری از مشکلات امروز را در این زمینه نداشتیم اما این موضوع روی زمین مانده بود تا اینکه آیت الله رئیسی دستور احیای آن را صادر کردند.
اسدی با اشاره به اینکه برخی از بندهای این قانون با مسائل مالی مواجه بود، اضافه کرد: به این منظور کمیته ساماندهی امور جوانان در استانها و شهرستانها تشکیل شد و اکنون هر فعالیتی در زمینه ازدواج بر مبنای قانون در کمیته مربوطه پیگیری و رسیدگی میشود.
وی با تاکید بر اینکه اساس کار دولت سیزدهم بر این است که در گام دوم انقلاب از ظرفیتهای مغفول مانده استفاده شود، گفت: در شورای عالی جوانان و ستادهای استانی و شهرستانی موضوعهایی مطرح میشود که پیش از آن کار نشده یا به نتیجه نرسیده بود.
اسدی تصریح کرد: یکی از مشکلات اساسی ما این است که با وجود فعالیتهای خوبی مانند اعطای برخی از مجوزها یا تسهیلاتی که توسط دستگاههای اجرایی انجام میشود، جامعه مخاطب ما از آنها اطلاع ندارند.
وی ادامه داد: برخی از جوانان به دلیل ناآگاهی از این موارد به سمت مهاجرت میروند و سپس متوجه میشوند که چه فرصتی را از دست دادهاند و قصد دارند که به کشور برگردند.
این مقام وزارت ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه هیچ دستگاه اجرایی به تنهایی توانایی حل مشکلات جوانان را ندارد، گفت: ما باید با کمک، مشارکت و تغییر دیدگاهها بتوانیم مسائل و مشکلات موجود را مدیریت و کنترل کنیم.
اسدی همچنین تاکید کرد: ما باید صدای جوانان را به گوش مسؤولان برسانیم تا ببینیم کجای سیاستگذاری ها اشتباه بوده است، به عنوان مثال اگر تحصیلکرده بیکار داریم به منزله این است که سیاستها در برخی از رشتهها اشتباه بوده و رشتههایی در برخی مناطق داریم که آینده چندانی برای آنها وجود ندارد و باید این مسائل برطرف شود.
این مقام وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه شاید در ورزش هم برخی سیاستها اشتباه بوده است، خاطرنشان کرد: ما شاخص اشتباهی به نام سرانه ورزشی ساختهایم در حالی که در دنیا چنین چیزی وجود ندارد و برخی کشورها در مناطق بر اساس استعدادیابی که انجام میشود در این زمینه فعالیت و سرمایه گذاری میکنند.
وی افزود: ما اماکن ورزشی را ساختهایم اما به دلیل اینکه نمیتوانیم نگهداری کنیم به بخش خصوصی تحویل میدهیم و قیمت تمام شده ورزش برای جوانان بالا میرود، این سیاست اشتباهی است که با گرفتن بازخورد از جوانان باید اصلاح شود.
اسدی با بیان اینکه اصفهان از استانهای پیشرو در برگزاری ستادهای ساماندهی امور جوانان است. اظهار کرد: دولت سیزدهم برای انقلاب کار میکند و جوان از ما توقع جناحی و حزبی ندارند بلکه میخواهند ببینند که کارآمدی ما برای انقلاب چیست.