زنجان-امام جمعه قیدار گفت: مهمترین ویژگی دستگاه اطلاعاتی ایران، اخلاص و فداکاری و ایثار است آن ها از رفاه و آسایش خود و خانواده خودشان برای خدا و برقراری نظام و امنیت مردم گذاشتند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علی موسوی در خطبه های نماز جمعه شهر قیدار با بیان اینکه ماه شعبان، بهترین فرصت برای تمرین زندگی توحیدی است، گفت: ۱۱ شعبان المعظم سالروز ولادت حضرت علی اکبر (ع) به عنوان روز جوان نامگذاری شده است، فرصت جوانی مثل سکوی پرش است که می تواند کشور را به اهداف عالیه خود به صورت جهشی بالا ببرد.

وی افزود: جوانان ایران اسلامی از بهترین و با استعداد ترین و خلاق ترین جوانان هستند و مسئولان باید در حمایت از جوانان همت بیشتری به خرج دهند و نباید فقط در همایش‌ها و رسانه ها از آنان یاد کنند. نگاه مسئولان به جوانان، باید نگاه واقع‌گرایانه و آینده محور باشد نه نگاه فردی و سلیقه ای مورد استناد قرار گیرد.

موسوی به نیمه شعبان سالروز ولادت با سعادت منجی عالم بشریت اشاره کرد و ادامه داد: سحرگاه نیمه شعبان سال ۲۵۵ هجری قمری با طلوع خورشید وجود قطب دایره عالم امکان، واسطه زمین و آسمان، حضرت بقیه الله الأعظم (ارواح من سواه فداه) عالم امکان منور و عطرآگین شد و زمینه تحقق وعده خدای سبحان در پیروزی مستضعفان و امامت آنان فراهم شد.

وی با بیان اینکه بیانیه گام دوم انقلاب به عنوان سندی برای زمینه سازی برای نزدیک شدن به ظهور امام زمان (عج) است، ادامه داد: دربیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب اسلامی جوانان مومن انقلابی را خطاب قرار داده و می فرماید: «دهه‌های آینده دهه های شما است و شمایید که باید کارآزموده و پُرانگیزه از انقلاب خود حراست کنید و آن‌را هرچه بیشتر به آرمان بزرگش که ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی؟ (ارواحنافداه) است، نزدیک کنید.»

جوانان مومن و انقلابی در خط مقدم زمینه سازی ظهور هستند

امام جمعه قبدار با تاکید بر اینکه جوانان مومن و انقلابی در خط مقدم زمینه سازی ظهور هستند و در زمینه سازی ظهور حضرت نقش کلیدی دارند، گفت: بحث ظهور یک امر اتفاقی نیست بلکه یک فرایند و جریان است که زمینه و مقدماتی لازم دارد برای تحقق گام به گام آن مجاهدت لازم است و جوان انقلابی در این قضیه تماشاگر نیست بلکه در صحنه زمینه سازی ظهور بازیگر است. بنابراین وظیفه اصلی منتظران ایجاد تمدن اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب است.

موسوی در ادامه با اشاره به اینکه روز نیمه شعبان روز سربازان گمنام است، تاکید کرد: این مدال بهترین مدال افتخاری است که حضرت امام (ره) به عزیرانمان در وزارت اطلاعات هدیه کردند. و مجاهدت های خاموش مدال دیگری بود که مقام معظم رهبری به سربازان گمنام دادند هر دوی این مدال ها نشان از اخلاص بالای سربازان گمنام است.

دستگاه اطلاعاتی بنیه علمی خودش را متناسب با تحولات پرشتاب علمی وتکنولوژی پیش می برد

وی افزود: اقتضای کار این سربازان این است که در گمنامی مجاهدت کنند و در گمنامی و با محدودیت های زیادی زندگی کنند و بخش قابل توجهی از اقدامات و عملکرد های خود را نتوانند گزارش کنند چرا که پیشرفت کار آنها در گمنامی است و موفقیت آنها در پوشیده ماندن عملکردشان است. کار اطلاعاتی در میان اعمال عبادی به دلیل پنهان بودن به روزه داری تشبیه شده و اجر کار اطلاعاتی همانند روزه قرب الهی دارد.

امام جمعه قیدار با بیان اینکه دستگاه اطلاعاتی بنیه علمی خودش را متناسب با تحولات پرشتاب علمی وتکنولوژی پیش می برد و از توان علمی بالایی برخوردار است، گفت: امروز نیروهای وزارت اطلاعات یکی از مقتدرترین و کارآمدترین نیروهای اطلاعاتی و امنیتی جهان هستند و موفقیت های سربازان گمنام امام زمان علیه السلام در مقابله با گروه های تروریستی، نفوذ، مفاسد اقتصادی و ضربه زدن به شبکه ها و سیستم های امنیتی دشمنان از اقدامات افتخار آفرین و غرور آفرین سربازان گمنام است که دشمن را به ستوه آورده است.

موسوی افزود: با توجه به حجم ورود جاسوسان بیگانه و تروریست ها به مرزهای کشور سربازان گمنام امام زمان (عج) و دستگاه های اطلاعاتی با اشراف اطلاعاتی و اقدام به موقع در سراسر کشور خواب را از چشمان جاسوسان و تروریست ها ربوده اند و آنها هرگز در خاک جمهوری اسلامی ایران احساس امنیت نمی کنند. امان تروریست‌ها را بریدند و اجازه کوچکترین اقدام ضد امنیتی را به آنان ندادند و امکان عمل را از آنان سلب کردند.

وی ادامه داد: مهمترین ویژگی دستگاه اطلاعاتی ایران، اخلاص و فداکاری و ایثار است آنها از رفاه و آسایش خود و خانواده خودشان برای خدا و برقراری نظام و امنیت مردم گذاشتند و جان خود را بر کف گرفتن با مجاهدت های شبانه روزی با باندهای فساد و قاچاق و تروریست ها و منافقین و معاندین مقابله و در برقراری امنیت و آسایش مردم تلاش می کنند.

امام جمعه قیدار در ادامه با سالروز تاسیس کمیته امداد در ۱۴ اسفند و آغاز هفته احسان و نیکوکاری اشاره کرد و گفت: ۲۲ روز پس از پیروزی انقلاب اسلامی و به عنوان دومین نهاد انقلابی در تاریخ ۱۴ اسفندماه ۱۳۵۷، کمیته امداد امام، با صدور حکم پر خیر و برکت و تاریخی حضرت امام خمینی (ره) در حمایت و امداد محرومان و مستضعفان و خودکفا کردن آنان، تأسیس گردید.

موسوی افزود: در میان نهادهایی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی به وجود آمدند، کمیته امداد امام خمینی، دو ویژگی عمده و افتخارآمیز دارد و این کمیته، منتسب به حضرت امام خمینی رحمه الله است و این افتخار بزرگی است که مردم، این نهاد را با نام بلند امام خمینی رحمه الله می‌شناسند؛ دیگر آن‌که برنامه و هدف کمیته امداد، خدمت به محرومان و مستضعفین است و در فرهنگ اسلامی بر کمک و حمایت از این افراد تأکید فراوان شده است.

وی ادامه داد: در آستانه عید نوروز قرار گرفتیم انشاءاله مردم مهربان و نیکوکار کشور مان امسال نیز مثل سال های گذشته بلکه بیش از سال های گذشته، با شور و شعور در همایش عظیمی که تبلور نوع دوستی، نیکوکاری و مهر ورزی آنان است شرکت می کنند.

امام جمعه قیدار در ادامه با اشاره به ۱۵ اسفند روز درختکاری و آغاز هفته منابع طبیعی، گفت: قرن ها پیش از آنکه دانشمندان غربی به ارائه نظرهای زیست محیطی بپردازند اسلام به مسئله محیط زیست و رابطه انسان و موجودات زنده با آن توجه ویژه داشته است. طبق آیات ۱۹ تا ۲۱ سوره حجر طبیعت و هستی موزون و متعادل آفریده شده است. بر این اساس انسان اگر بصورت متعادل منابع را مدیریت نکند دچار خسران خواهد شد.

موسوی افزود: امروزه که انسان با مشکلات گوناگون زیست محیطی از قبیل آلودگی هوا، آب و رودخانه ها، تخریب جنگل ها و انقراض گونه های جانوری روبروست حاصل کاربرد فن آوری افسار گسیخته است این بشر است که به خاطر منافع مادی خود طبیعت و هستی که خدای متعال موزون و متعادل خلق نموده به هم می زند.

وی ادامه داد: اسلام راهکارهایی برای حل آن مشکلات ارائه می دهد از قبیل احیای زمین، کاشت درختان و … دین مقدس اسلام به کاشت درخت فراوان تشویق نموده است و خیلی از بزرگان دین به این امر اشتغال داشته اند در ختکاری از دیدگاه اسلام صدقه جاریه ای است که انسان همیشه از آن بهره مند می شود.

امام جمعه قیدار در ادامه با بیان اینکه ۱۸ اسفند؛ سالروز تشکیل کانون‌های فرهنگی مساجد، گفت: مساجد از پایگاه‌های مهم نظام اسلامی است که تأثیر بسیار زیادی در شکل گیری، پیروزی و بقاء و انتشار انقلاب اسلامی داشته و در واقع مساجد به عنوان هسته مرکزی انقلاب اسلامی به شمار می آید.

موسوی افزود: با توجه به این ظرفیت عظیم مساجد، کانون های مساجد با هدف فعالیت های فرهنگی و تربیت جوانان مومن انقلابی و در راستای مبارزه با نفوذ فکری و فرهنگی دشمن تشکیل گردید لذا کانون های مساجد می تواند به عنوان هسته های مقاومت در مقابل جنگ نرم دشمن باشد. و هدایت فرهنگی جامعه و بصیرت دهی فرهنگی را بر عهده بگیرد.