علی سالاریان، در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: سازمان نظام پزشکی با سازمان امور مالیاتی، تعامل خوبی دارد و از همین رو، مشکلات اعضای نظام پزشکی را به اداره مالیات انتقال میدهیم و آنها نیز این مشکلات را لحاظ میکنند تا شرایط ماندگاری پزشکان در کشور فراهم شود.
وی با عنوان این مطلب که سازمان نظام پزشکی دارای مسئولیت تضامنی است، افزود: ما حرفهای سازمان امور مالیاتی را میشنویم و به همکاران انتقال میدهیم.
سالاریان ادامه داد: یکی از موضوعات مورد بحث، پرداخت به موقع مالیات جامعه پزشکی است و در همین راستا، سازمان امور مالیاتی یک لیست ۳۰۰۰ نفره از اعضای نظام پزشکی را ارائه داده که از کارتخوان استفاده نمیکنند.
وی افزود: به دنبال این فهرست، نامهای را به ۲۳۰ شهر زدم که این موضوع بررسی و نتایج آن به بنده اعلام شود.
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی ایران تاکید کرد: نتایج بررسیها نشان داد بالای ۹۰ درصد این لیست، از اعضای نظام پزشکی بودند که کار حرفهای نمیکردند، یا مشغول رزیدنتی بوده یا تخصص قبول شده بودند و یا اینکه مهاجرت کرده یا اینکه پروانه گرفته اند، اما مطب تأسیس نکرده اند.
سالاریان ادامه داد: آن تعداد هم که متهم شده بودند، تذکر دادیم و یا اینکه به قسمتهای انتظامی سازمان نظام پزشکی معرفی شدند.
وی با اشاره به اظهارات رئیس سازمان امور مالیاتی مبنی بر اینکه جامعه پزشکی کشور از مودیان خوب و منظم مالیاتی هستند، گفت: درخواست ما از سازمان امور مالیاتی این است که با توجه به تورم کمرشکن، تعرفههای غیرواقعی و هزینههای بالای زندگی، با جامعه پزشکی کشور همراهی کنند.
سالاریان در پاسخ به این سوال که چرا سازمان امور مالیاتی چنین فهرستی را داده است، در حالی که عنوان میکنید بالای ۹۰ درصد افراد این فهرست تخلف نکرده اند، افزود: مبنای سازمان امور مالیاتی بر این فرض ااست که همه پزشکان فعال در کشور دارای مطب هستند. در حالی که خیلی از این پزشکان، حقوق بگیر هستند و مالیات آنها دریافت میشود.
وی گفت: با توجه به در دسترس نبودن پول نقد، منطقی نیست که مطبها از کارتخوان استفاده نکنند؛ مگر اینکه حساب آنها خیلی فعال نباشد.