به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم افتتاحیه دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی عصر امروز با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجتالاسلام والمسلمین محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مهدی نوید ادهم دبیر کل هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام علی لطیفی معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی و برخی از مسئولان در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این مراسم با بیان اینکه دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی با فکر اندیشه ورزان طراحی و راه اندازی شده است، گفت: این دانشکده می تواند در کنار آموزش، پژوهش و مهارت زمینه اشتغال زایی و اثربخشی در جامعه را فراهم کند.
وی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی دارای فرهیختگان و دانشمندانی در رشته های روان شناسی، علوم تربیتی و ... است، اظهار کرد: باید از ظرفیت این اساتید در دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی واحد علوم و تحقیقات استفاده کرد. همچنین باید از ظرفیت های موفق حوزه تعلیم و تربیت در کشور الهام گرفت.
خسروپناه خاطرنشان کرد: یکی از امتیازات دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، برقراری ارتباط کاربردی و مهارتی در کنار یادگیری دانش و معرفت است.
مهدی نوید ادهم دبیر کل هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این مراسم با قدردانی از دست اندرکاران تأسیس دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی گفت: تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان دارای دو دیدگاه در کشور است. در دیدگاه نخست افراد معتقدند که امر تعلیم و تربیت، ساده و غیرتخصصی است و هر شخصی می تواند در جایگاه معلم قرار بگیرد، چرا که دایره لغات و گنجینه دانش و معرفت کودکان و نوجوانان محدود است. بنده اسم این نگاه را ساده پنداری تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان می گذارم.
وی افزود: دیدگاه دوم مربوط به اشخاصی است که معتقدند تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان، کار بسیار تخصصی، پیچیده و تأثیرگذار است، چرا که کودکان و نوجوانان دارای سؤالات بسیاری هستند. دانش آموزان در این سن تنها دانش کسب نمی کنند، بلکه هویت و شخصیت پیدا می کنند.
نوید ادهم خاطرنشان کرد: متأسفانه نگاه غالب در کشور، همان نگاه اول یعنی ساده پنداری تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان است. تأسیس دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی در واقع «نه» گفتن به این نگاه غالب است.
دبیر کل هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه نگاه غالب در دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی نباید آموزش باشد، بلکه باید تربیت باشد، اظهار کرد: اگر بتوانیم مبتنی بر فلسفه تعلیمات اسلامی و مبانی تعلیم و تربیت اسلامی فضایی را در دانشکده ها حاکم کنیم که تمامی سیاست ها، تصمیم گیری ها، اقدامات، برنامه ریزی ها و ... رنگ و بوی تربیت اسلامی داشته باشد، می توانیم امیدوار باشیم خروجی این دانشکده به یک نیاز جدی امروز و فردای جامعه پاسخ می دهد.
حجت الاسلام علی لطیفی معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی نیز از همت و اقدام دانشگاه آزاد اسلامی در ایجاد دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی تقدیر کرد.