تبریز-مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌شرقی گفت: یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از جمعیت چهار میلیون نفری استان از خدمات بیمه درمان به صورت رایگان بهره مند هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، وحید مجیدی روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه ۸۷ درصد از جمعیت استان به طور رایگان بیمه شده اند، اظهار کرد: یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از این میزان بیمه شده مربوط به روستاییان و عشایر، ۴۲۰ هزار نفر صندوق همگانی، ۱۱۰ هزار نفر خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران، ۵۵ هزار نفر ایرانیان و ۴۵ هزار نفر مددجویان کمیته امداد هستند.

وی با اشاره به بهره‌مندی ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت استان از خدمات بیمه سلامت، گفت: بالغ بر ۲ هزار و ۷۵۰ مؤسسه در آذربایجان شرقی طرف قرارداد بیمه سلامت هستند و هیچ محدودیتی در عقد قرارداد با مؤسسه یا پزشکی نداریم.

مجیدی افزود: بیش از ۹۳ درصد موسسه‌ها و آزمایشگاه‌ها و داروخانه‌های استان طرف قرارداد بیمه سلامت هستند همچنین ۹۱ دفتر پیشخوان خدمات بیمه‌ای را انجام می‌دادند که با حذف دفترچه بیمه، خدمات به صورت اینترنتی تمدید می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی با اشاره به افزایش خدمات بیمه سلامت برای بیماران خاص و صعب العلاج از نشان دار شدن ۴۵ هزار بیمار خاص در سامانه بیمه سلامت استان خبر داد و افزود: ۲ هزار و ۶۰۰ خدمت پشت نسخه الکترونیکی برای این افراد تعریف شده و تاکنون ۴۴ میلیارد ریال برای هزینه‌های درمانی این افراد هزینه شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۸ بیماری خاص و صعب العلاج در سیستم تعریف شده است، گفت: انواع سرطان‌ها، پیوند اعضا و اختلالات مزمن روانی و اوتیسم زیر پوشش این صندوق بوده و هزینه دارویی این افراد نزدیک به صفر می‌باشد.

مجیدی همچنین با اشاره به هزینه‌های متفرقه بیماران خاص خارج از شمول درمانی گفت: تا سقف ۵۰ میلیون تومان برای هر نفر در طول سال هزینه‌های متفرقه بیماران خاص خارج از شمول درمانی پرداخت می‌کنیم که برای این منظور تاکنون سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای ۳۴۰ پرونده پذیرش و پرداخت شده است.

مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی همچنین از اعطای وام پنج درصدی تا سقف ۵۰ میلیون تومان برای بیماران خاص خبر داد و گفت: نزدیک به چهار هزار درخواست برای دریافت وام اقدام کرده‌اند.

مجیدی همچنین از زیرپوشش قرار دادن بیماران دیابتی خبر داد و افزود: ۱۴ هزار بیمار دیابتی در سامانه بیمه سلامت تاکنون نشان دار شده اند که هزینه دارویی این افراد کمتر از سه درصد است.

وی، درباره نحوه برخورداری بیماران خاص و صعب العلاج از خدمات صندوق گفت: بیماران با مراجعه به دفاتر پیشخوان یا توسط پزشک معالج با ثبت مشخصات خود در سامانه و پس از تأیید معاونت درمان علوم پزشکی می‌توانند خدماتی از جمله ویزیت، آزمایشگاه و تصویربرداری را دریافت کنند و پرداختی آنها نزدیک به صفر خواهد بود.