اهواز- معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال‌احمر خوزستان گفت: در سال‌های گذشته خوزستان رتبه اول غرق‌شدگی را داشت ولی از سال ۱۴۰۰ به بعد این رتبه به رتبه دوم کاهش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی طحان ظهر امروز سه شنبه در نشست خبری اظهار کرد: تابستان امسال فاز دوم پویش ملی «غرق نشویم» در خوزستان اجرا شده و ۱۰۰ هزار نفر به این پویش پیوستند؛ جشنواره و فعالیت‌های اثربخشی در راستای آگاهی و اطلاع رسانی در قالب این پویش انجام شد.

معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال‌احمر خوزستان افزود: در سال‌های گذشته خوزستان رتبه اول غرق‌شدگی را داشت ولی از سال ۱۴۰۰ به بعد این رتبه به دوم کاهش یافت.

وی با اشاره به انجام فعالیت‌های آموزشی، اجرای دوره‌های مجازی و حضوری و همچنین اطلاع‌رسانی در قالب پویش مذکور ادامه داد: با توجه به اینکه جمعیت هلال‌احمر در خوزه آموزش‌های همگانی یکی از متولیان است، تولید محتوای خوبی در این زمینه صورت گرفته است؛ مسئولیت دبیرخانه دائمی مقابله با مخاطرات سیل و سیلاب کشور به خوزستان محول شده و در این راستا کتاب «جست‌وجو و نجات در محیط‌های آبی» با رویکرد نجات در سیل و سیلاب را منتشر و رونمایی شد.

طحان بیان کرد: از سال گذشته برای چهارشنبه سوری تولید محتوای اختصاصی انجام شده که برای دانش‌آموزان و عموم مردم قابل استفاده بود؛ همچنین در سامانه خادم (آموزش‌های هلال احمر) محتوای لازم در اختیار معلمان و دانش‌آموزان قرار گرفت.

معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال‌احمر خوزستان اضافه کرد: برای حدود پنج هزار و ۲۰۰ نفر از افرادی که آموزش مجازی خود را به اتمام رسانده و در آزمون‌های مربوطه شرکت کردند، گواهینامه صادر شد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای چاپ کتاب «حمل و تثبیت تخصصی مصدومان» در سال آینده خبر داد: در سال جاری نیز یک هزار و ۶۰۰ دوره و پروژه مختلف در معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر خوزستان اجرا شد؛ از این بین پنج ابرپروژه برای حساسیت‌سازی و آگاهی‌بخشی در هفته هلال احمر، هفته کاهش آثار بلایای طبیعی، هفته ایمنی در برابر زلزله، دهه فجر و ایام اربعین برگزار شد.

طحان با اشاره به آموزش بیش از ۶۰۰ هزار نفر افزود: ۱۲۰ دوره تخصصی امداد و نجات با حضور بیش از چهار هزار نفر برگزار شده است؛ ۳۱۰ مربی کمک‌های اولیه و پایه وجود دارد که دوره‌های مختلف با آموزش آنها برگزار می‌شود.

معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال‌احمر خوزستان با اشاره به تشکیل سه هسته علمی برای تولید محتوا عنوان کرد: ۲۰ نشست علمی، آموزشی و پژوهشی از جمله درس آموخته‌های حوادث پیشین برگزار شد که برای انتقال تجارب در حوادث مختلف مؤثر است.