به گزارش خبرنگار مهر، محمد نوید متقی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه روزانه بین ۵۰۰ تا یکهزار نفر به داروخانه هلال احمر شهر اصفهان مراجعه میکنند، اظهار داشت: باید توجه داشت که مراجعه کنندگان به داروخانه هلال احمر افراد درگیر با بیماریهای صعب العلاج چون سرطان، ام اس و … بوده و اغلب برای تأمین مالی دارو دچار چالش هستند.
وی ادامه داد: گاهی برخی افراد از دور افتادهترین روستاهای استان برای خرید یک قلم دارو به داروخانه هلال احمر شهر اصفهان مراجعه میکنند درحالی که ممکن است حتی داروی مورد نیاز او در داروخانه موجود نباشد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان با بیان اینکه راهاندازی داروخانههای هلال احمر دستکم در چهار شهرستان استان اصفهان ضروری است، خاطرنشان کرد: صدور مجوز تأسیس داروخانه و سهمیه و قیمت دارو با دانشگاه علوم پزشکی و معاونت غذا و داروی این دانشگاه است اما برغم اینکه بارها در این خصوص مراجعه کردیم اما دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تاکنون مجوزی برای تأسیس داروخانه نداده است.
متقی با اشاره به اینکه مراجعات به داروخانه هلال احمر شهر اصفهان برای داروهای بیماریهای خاص چندین برابر شده است، اضافه کرد: حتی از استانهای مجاور مراجعه کننده داریم و لازم است در این باره چاره اندیشی شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه بیشترین تعداد اعضای جمعیت در حوزه جوانان است و بسیاری از خدمات این جمعیت در شهر و روستا توسط آنان انجام میشود، تصریح کرد: توانمندی در حوزه پیشگیری از حوادث غیرطبیعی نیاز به آموزش و آماده سازی تیمهای عملیاتی برای مقابله با حوادث غیر طبیعی دارد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان خاطرنشان کرد: سه محور عملیاتی برای ایام نوروز خواهیم داشت که شامل فعالیتهای نوروزی، فعالیتهای بشر دوستانه و هلال رحمت است که بدلیل مصادف شدن ماه رمضان ایام نوروز امسال انجام میشود.
متقی با بیان اینکه ۴۵ پایگاه امداد و نجات در استان اصفهان فعال است، افزود: ۳۸ پایگاه جادهای و ۲ پایگاه کوهستانی و یک پایگاه ساحلی و چهار پایگاه سیار در نقاط حادثه خیز فعال هستند و در این ایام یک هزار و ۶۴۰ نفر نجاتگر به صورت داوطلبانه مشغول خواهند بود.