به گزارش خبرنگار مهر، علی صفدری بعد از ظهر چهارشنبه نیز در نشست با اصحاب رسانه که با حضور استاندار کرمانشاه در سالن شهدای استانداری کرمانشاه برگزار، اظهار کرد: یکی از مهمترین دغدغههای اصحاب رسانه مشکلات مسکن بوده که به دلیل دغدغهمندیها با وجود پایان ثبتنامها برای ثبتنام در طرح جهش ملی مسکن اما سامانه مربوطه مجدد برای این اصحاب رسانه بازگشایی شد.
وی افزود: با رایزنیهای انجام شده در مرحله اول ۲۵۱ نفر از اهالی رسانه با مراجعه حضوری و ۱۸۹ نفر از اهالی رسانه با مراجعه به سامانه در طرح جهش تولید مسکن ثبتنام کردند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با اشاره رسانههای فعال در استان کرمانشاه، تصریح کرد: ۱۵۲ رسانه در استان فعال هستند که از این تعداد ۱۴ رسانه خبرگزاری، ۷۳ رسانه در قالب پایگاه خبری و ۶۵ رسانه به صورت نشریه فعالیت میکنند.
صفدری تاکید کرد: از مجموع تعداد نشریههای فعال در استان کرمانشاه سه نشریه به صورت روزنامه، ۳۷ مورد هفته نامه، چهار مورد ۲ هفته نامه، یازده مورد ماهنامه، هفت مورد فصلنامه و سه مورد ۲ فصلنامه در حال فعالیت هستند.
وی با اشاره به فعالیت بیش از ۶۰ درصد رسانهها با تحصیلات مرتبط، خاطرنشان کرد: ۳۳ درصد از اصحاب رسانه تحصیلات مرتبط و ۶۷ درصد تحصیلات غیر مرتبط دارند اما بر همین اساس در فضای رسانه استان کرمانشاه تحصیلات آمار قابل توجهی دارد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه ادامه داد: توجه به افزایش کیفی رسانهها مسئله مهمی است که باید بیشتر از رشد کمی و به صورت تخصصیتر برای آن تلاش شود.
صفدری با بیان اینکه در شهریورماه در سالجاری دوره تخصصی برای رشد کیفی در استان کرمانشاه برگزار شد، گفت: پنج جلسه تخصصی آموزشی برای رشد کیفی رسانه با حضور اساتید کشور برگزار شده که بیش از ۵۰ نفر از اصحاب رسانه در این دوره حضور داشتند.
وی بیان کرد: با توجه به اغتشاشات اخیر و لزوم توجه به جهاد تبیین جلساتی متعدد با حضور اصحاب رسانه برگزار شد که با توجه به نقش رسانهها انتقادات، پیشنهادات و تحلیلهایی انجام گرفت.