سنندج- استاندار کردستان گفت: فرهنگ اسپانسری ورزشی در استان بسیار کمرنگ بوده و نهادینه نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا روز شنبه در آئین تجلیلی از اعضای تیم بسکتبال تیروژ حیات کردستان در سنندج، اظهار داشت: قهرمانی سوپر لیگ بسکتبال بانوان کشور با کم‌ترین امکانات و سختی‌های فراوان افتخاری بزرگ برای همه کردستانی هاست.

وی افزود: باید در تأسیس باشگاه‌های ورزشی برای استان تلاش بیشتر شود و اعتبار بیشتری در این عرصه جذب کرد.

استاندار کردستان تصریح کرد: در استان کردستان ظرفیت و پتانسیل قهرمانی و پیشرفت ورزشی بسیار است که تیم بسکتبال بانوان کردستان ثابت کرد با کم‌ترین امکانات می‌توان در بلندای قله موفقیت ورزش قرار گرفت.

زارعی کوشا افزود: با مجموعه‌های اقتصادی بزرگی در استان رایزنی کرده ایم و پیگیری‌هایی در راستای حمایت ورزشی انجام شده است اما فرهنگ اسپانسری ورزشی در استان بسیار کمرنگ و نهادینه نشده است.

وی اعلام کرد: باید در استان کردستان ظرفیت درآمدی و حمایت پایداری را برای حمایت از ورزشکاران تشکیل دهیم.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان نیز در این مراسم اظهار کرد: بانوان بسکتبالیست کردستانی با کمترین امکانات تاریخ ساز شدند

حامد جولایی افزود: اولین قهرمانی بانوان کردستانی در لیگ برتر بسکتبال بانوان ایران را باید جشن گرفت چرا که بسکتبالیست‌های کردستانی و اسپانسر آنان دل تمامی مردم استان را شاد کردند.

وی خاطرنشان کرد: امیدوارم دیگر نهادهای تولیدی و کارخانجات بخش خصوصی با الگوبرداری از تیروژ حیات کردستان به حوزه حمایت از ورزش استان ورود کنند.

جولایی افزود: کردستان سرشار از استعدادهای درخشان در همه رشته هاست که اگر منابع مالی داشته باشند، می‌توانند افتخارآفرینی کنند.