سیدمحمد مولوی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فرا رسیدن هفتم فروردین ماه روز جهانی تئاتر اظهار کرد: شهر آبادان در زمینه هنر دارای سابقه تاریخی است و افراد سرشناس زیادی از این شهر به کشور معرفی شدند.
وی افزود: یکی از رشتههای هنری که تاکنون فرزندان آبادان برای آن افتخارآفرینیهای زیادی کسب کردهاند، تئاتر است و طی سالهای گذشته در اغلب جشنوارهها مقامهای برتر همواره توسط هنرمندان این شهر کسب شده که نشان از اوج توانمندی و تخصص بالای آنها در این رشته است.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از طریق تئاتر بخشی از فرهنگ اصیل این منطقه را به سایر نقاط کشور و حتی جهان میتوان معرفی کرد.
مولوی، برگزاری هفتههای فرهنگی منطقه آزاد اروند و عراق را یکی از موارد پیشنهادی عنوان کرد و گفت: پیگیری زیادی را انجام دادم تا نمایندگی وزارت امور خارجه در منطقه آزاد اروند راهاندازی شود که یکی از این مطالبات، معرفی ظرفیتهای فرهنگی آبادان از طریق رایزنان فرهنگی سفارتهای جمهوری اسلامی ایران به دیگر نقاط جهان است.
وی وضعیت اقتصاد تئاتر آبادان را اسفناک برشمرد و گفت: یک گروه هنری وقتی میخواهد در آبادان نمایش برگزار کند باید تبلیغات مناسب نیز در سطح شهر به صورت فیزیکی و یا بستر اینترنت داشته باشد. این موضوع مستلزم هزینه است ولی آیا میزان فروش بلیط با هزینه کرد گروه هنری شامل گریم، طراحی صحنه، طراحی لباس، دکور و … همخوانی دارد؟
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: سایر دستگاههای شهری باید از طریق کمک به تبلیغات و یا خرید بلیط گروههای هنری به هنر کمک کنند. کمک کردن به هنر هزینه نیست بلکه سرمایهگذاری بر روی فرهنگ سازی است.
مولوی با اشاره به حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آبادان توضیح داد: از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به منظور سفر به آبادان دعوت کردم و شهریورماه سال گذشته به این شهر سفر کرد؛ یکی از مطالباتی که از وی داشتم رفع مشکلات هنرمندان تئاتر و همچنین زیرساخت بود که مقرر شد در این خصوص دولت حمایت لازم را داشته باشد.