خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: با شروع ماه مبارک رمضان، فلسطینیها پویشی را آغاز کردند با عنوان «سنفطر فی القدس» (در مسجدالاقصی افطار میکنیم). پویشی که با هدف افزایش توجهات به مسجدالاقصی در ماه مبارک رمضان در میان مسلمانان و کشورهای عربی از سوی مرابطین مسجدالاقصی و دیگر فعالان رسانههای فلسطینی آغاز شده است. با گذشت ۳ روز از ماه مبارک رمضان، این پویش توانسته همراهان زیادی را با خودش همراه کند.
مرز لبنان و سرزمینهای اشغالی
پیش از آغاز ماه مبارک رمضان، دیوارنوشته گرافیکی هنرمندان لبنانی در دیوار حائل ساخته شده از سوی اسرائیلیها اولین تصاویر ثبت شده از این پویش در فضای مجازی را رقم زد، تصویری که خیلی زود با همراهی تیمهای رسانهای فلسطینی در غزه و کرانه باختری این پویش را فراگیر کرد.
دعوت خانم حلوانی از مرابطین مشهور مسجدالاقصی برای حضور در پویش
خانم حلوانی از مشهورترین مرابطین مسجدالاقصی که در سالهای اخیر بواسطه حکم دادگاههای اسرائیلی از حضور در محله قدس قدیم و مسجدالاقصی محروم است، با پر کردن کلیپی همه را به اعتکاف در مسجد و افطار در صحنهای آن دعوت کرد. سابقه خانم حلوانی در سرو مقلوبه در صحنهای مسجد و اقدامات رسانهای او در حمایت از مسجد موجب شده او بارها و بارها دستگیر و ورودش به مسجدالاقصی ممنوع شود.
مردم و دعوت به افطار در قدس
سنفطر فی القدس یعنی چیه؟
کلیپی میبینید از یکی از فعالان رسانهای اهل غزه. او در کلیپی توضیح میدهد چرا در قدس افطار کنیم. مسیری که آزادی آن را نزدیک میبیند.
اتحاد، راه سنفطر فی القدس
یک کاربر عربی با کنار هم گذاشتن تصاویری از بهبود روابط میان کشورهای عربی و اسلامی با یک دیگر در کنار هم نوشته است ما ملتی هستیم که روزه میگیریم، از محاصره و تهدید و مرگ نمیترسیم و ظالم حتماً شکست خواهم خورد و در قدس افطار خواهیم کرد.
دعوت مادر شهید جمیل العموری بنیان گذار گردانهای جنین
دعوت خانم خدیه خویض از مرابطین مسجدالاقصی
جمع بندی
در سالهای اخیر بواسطه برخی اقدامات صهیونیستها در شهر قدس به منطور یهودی سازی این شهر و مصادره بیشتر زمینها در کنار روند افزایشی تجاوزات صهیونیستها به داخل مسجدالاقصی، توجهات به مسجد مبارک و زیبای الاقصی بیش از پیش در کشورهای عربی و اسلامی افزایش یافته است. حال ماه رمضان فرصتی است برای افزایش این مسئله و حس سازی نسبت به مسجدالاقصی و معرفی و مخابره شرایط شهر قدس به جامعه ایرانی. فرصتی که فعالین این عرصه و فضای مجازی نباید آن را از دست بدهند. فرصتی که میتواند روزمرگی ایجاد شده در جامعه ایرانی بواسطه رویکرد رسانهای نه چندان دقیق در دهههای اخیر نسبت به مسئله فلسطین را ترمیم کند.